Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Poti te rog sa imi spui cum se face? Sau se poate importa o alta librarie din alta parte? Daca da, de unde si cum?

Cam multe intrebari deodata..........oricum, mersi de ajutor

Link spre comentariu

Ma bag si eu in discutie. Ai nevoie de distantele intre fiecare doi pini pe o latura si distanta intre cele doua randuri de pini. De asemenea ai nevoie sa stii diametrul pinilor ca sa stii cu ce diametru faci pad-urile. E util sa stii si dimensiunile amprentei la baza, cam cat spatiu ocupa pe PCB. Pentru layerele tPlace si tDocu.

Altfel este relativ simplu sa ii faci un symbol + footprint.

Link spre comentariu

prima data ai nevoiede pdf-ul trafului EE50(datasheet-ul)  __daca ai traf-ul il verifici cu un subler sau o rigla ca sa corespunda cu pdf-ul

deschizi Eagle_Control Panel_New_Library______se va deschide GUI-ul softului (pagina library)_te duci la__ File si selectezi """ save as ""dai o denumire noii tale librararii __exemplu ( my libraries trafo )__atunci  aceasta noua librarie se v-a salva in directorul Libraries -Eagle

deci acum ai creat mediul si urmeaza desenarea componentei care urmeaza 3 pasi

1=Package_aici este desenul pentru pcb ( este cel mai important pentru ca trebuie respectate toate masurile componentei )

2=Symbol_aici desenezi symbolul pentru schema

3=Device_aici se uneste Package cu Symbol tot aici se conecteaza pad-rile la capsula

Bafta__cauta pe youtube "" custom part cadsoft eagle"""

Link spre comentariu

Am reusit! Cu ajutorul vostru si un video de pe YT, am reusit sa fac un condensator (ca era mult mai simplu decat un traf). Cand o sa am timp mai mult o sa fac si traful, ca trebuie sa ii fac masuratorile exacte. Am mai invatat ceva. Va multumesc foarte mult la toti!

Link spre comentariu

Revin iar cu o rugaminte la voi, sper sa nu va suparati pe indrazneala mea. Am desenat o schema mai "stufoasa" si pentru ca am versiunea free sunt limitat la dimensiunea cablajului, iar partea proasta este ca nu ma descurc nicicum cu asezarea piselor si efectuarea traseelor. Le-am asezat in mai multe variante, dar tot nu imi iese cum trebuie fiind mai ingramadite. La partea de asezat piesele intr-o anumita ordine, design si orientare in spatiu sunt praf. Acum, rugamintea este urmatoarea: este cineva dispus sa sacrifice putin timp si sa imi aranjeze piesele si traseele? Daca da, va rog sa imi spuneti cum se salveaza schema si board ca sa le puteti deschide direct cu eagle. Cu respect Dacian!

Atasez mai jos ce am facut eu pana acum

Ps. traful din schema, nu este cel de 50mm din discutia de mai sus

test.pdf

test 1.pdf

Editat de dacianu11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări