ratza Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Desenează un chenar de 100x80mm pe layerul dimension și o să vezi repede cînd ieși din el. Nu uita să treci gridul înapoi în mils după (10 sau 5). Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Traf de ferita EE50, in ce librarie se gaseste? Am tot cautat pe la trafo dar nu am gasit. Mersi! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Cred că trebuie să-l faci. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Poti te rog sa imi spui cum se face? Sau se poate importa o alta librarie din alta parte? Daca da, de unde si cum? Cam multe intrebari deodata..........oricum, mersi de ajutor Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ma bag si eu in discutie. Ai nevoie de distantele intre fiecare doi pini pe o latura si distanta intre cele doua randuri de pini. De asemenea ai nevoie sa stii diametrul pinilor ca sa stii cu ce diametru faci pad-urile. E util sa stii si dimensiunile amprentei la baza, cam cat spatiu ocupa pe PCB. Pentru layerele tPlace si tDocu. Altfel este relativ simplu sa ii faci un symbol + footprint. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Dă-mi un pdf cu transformatorul respectiv şi-ţi fac eu. Link spre comentariu
spark Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 prima data ai nevoiede pdf-ul trafului EE50(datasheet-ul) __daca ai traf-ul il verifici cu un subler sau o rigla ca sa corespunda cu pdf-ul deschizi Eagle_Control Panel_New_Library______se va deschide GUI-ul softului (pagina library)_te duci la__ File si selectezi """ save as ""dai o denumire noii tale librararii __exemplu ( my libraries trafo )__atunci aceasta noua librarie se v-a salva in directorul Libraries -Eagle deci acum ai creat mediul si urmeaza desenarea componentei care urmeaza 3 pasi 1=Package_aici este desenul pentru pcb ( este cel mai important pentru ca trebuie respectate toate masurile componentei ) 2=Symbol_aici desenezi symbolul pentru schema 3=Device_aici se uneste Package cu Symbol tot aici se conecteaza pad-rile la capsula Bafta__cauta pe youtube "" custom part cadsoft eagle""" Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Am reusit! Cu ajutorul vostru si un video de pe YT, am reusit sa fac un condensator (ca era mult mai simplu decat un traf). Cand o sa am timp mai mult o sa fac si traful, ca trebuie sa ii fac masuratorile exacte. Am mai invatat ceva. Va multumesc foarte mult la toti! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Felicitări din partea mea. Înainte să faci cablajul e bine să listezi componenta ca să vezi dacă se potrivesc pinii. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Revin iar cu o rugaminte la voi, sper sa nu va suparati pe indrazneala mea. Am desenat o schema mai "stufoasa" si pentru ca am versiunea free sunt limitat la dimensiunea cablajului, iar partea proasta este ca nu ma descurc nicicum cu asezarea piselor si efectuarea traseelor. Le-am asezat in mai multe variante, dar tot nu imi iese cum trebuie fiind mai ingramadite. La partea de asezat piesele intr-o anumita ordine, design si orientare in spatiu sunt praf. Acum, rugamintea este urmatoarea: este cineva dispus sa sacrifice putin timp si sa imi aranjeze piesele si traseele? Daca da, va rog sa imi spuneti cum se salveaza schema si board ca sa le puteti deschide direct cu eagle. Cu respect Dacian! Atasez mai jos ce am facut eu pana acum Ps. traful din schema, nu este cel de 50mm din discutia de mai sus test.pdf test 1.pdf Editat Ianuarie 26, 2016 de dacianu11 Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ca si sfat. Grid 50mils pentru aranjat componente. Grid 10mils pentru routat trasee. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Fă un zip cu fişierele SCH şi BRD şi pune-le aici. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Sper ca am reusit sa pun fisierele Test.zip Editat Ianuarie 27, 2016 de dacianu11 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Gata. Traseele de pe top reprezintă ştrapuri, le poţi face cu sîrmă subţire. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 @ratza, mii de multumiri! Daca ajungi prin Timisoara dau o bere...doua, trei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum