Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Am proiectat cu ceva timp in urma in eagle un cablaj pentru TD7294, si acum cand am vrut sa il deschid imi da o eroare.. osre de la ce sa fie?Atasez mai jos eroare.

post-20529-139829772472_thumb.png

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Salut. Apeşi pe butonul de Group, selectezi toate traseele (clic în două colţuri, pe diagonală), pe urmă Change -> Width, selectezi grosimea pe care o vrei, click dreapta -> Change group.

Link spre comentariu

Buna seara

Am creeat in Eagle library o componenta (heatsink) mai precis un model de radiator , iar cind il imprim PDF nu pastreza dimensiunile 

Am setat " Scale factor: 1 "  si  " Page limit : 0 " doresc sa stiu daca mai sunt si alte setari sau trucuri

Problemele nu sunt de la utilitarul pdf (adobe reader) pentru ca am facut comparatie cu alte radiatoare default din lbr.

Am cautat pe youtube dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca , eagle este un soft nenorocit  care nu este prea pritenos cu userul ,dar m-am invatat cu el 

Multumiri __o seara buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări