Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

Poate te ajuta linkul de mai jos.

http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d

Undeva in josul paginii se da un link (http://developer.berlios.de/projects/eagle3d/) de unde poti descarca Eagle 3D. Ei spun ca este ultima versiune insa nu stiu daca lucreaza cu EAGLE 6.4.0, trebuie incercat.

Nu prea imi plac ultimele versiuni ptr. ca nu accepta componete din libraria mai veche pe care o am....

Numai bine

Link spre comentariu

Daca bine tin eu minte asa arata schemele desenate in Orcad.E drept ca nu l-am mai folosit de ceva ani. Destul de asemanator aratau si versiunile de Protel mai vechi.

Link spre comentariu

Exact ! Altium este. Multumesc!Imi place tare mult cum arata schemele facute cu el. Sunt mult mai clare si efectiv mai frumoase decat in Eagle.Culorile din Eagle le-ati modificat?

Link spre comentariu

Eagle asta e tare zgarcit cu marimea padurilor, se poate seta de undeva sa faca padurile mai mari?, inafara de optiunea de a modifica fiecare componenta....

Link spre comentariu

Am descarcat Eagle 3D, am instalat si povray3.6, dar cand dau run imi da o eroare, de la ce sa fie?Asta e eroarea:

"Copy files from Eagle 3D (dir povray) to POV-Ray (dir include)"

Copie cum spune mai sus si va functiona...

Link spre comentariu

In folderul unde ai instalar Eagle3d ai un folder numit "povray", copii tot ce este in acest folder si te duci in folderul unde ai istalat PovRay, si aici vei gasi alt folder denumit "include" dai lipire (paste) acolo la fisierele ce le-ai copiat din Eagle3D..

Link spre comentariu

Exact ! Altium este. Multumesc!Imi place tare mult cum arata schemele facute cu el. Sunt mult mai clare si efectiv mai frumoase decat in Eagle.Culorile din Eagle le-ati modificat?

Eu da, am setul meu de preferinţe. Etichetele pot fi puse similar şi în EAGLE (XREF on), deşi nu arată la fel de bine ca cele din Altium. Dar şi costul unei licenţe e din altă lume.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări