25L91N11 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Poate te ajuta linkul de mai jos. http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d Undeva in josul paginii se da un link (http://developer.berlios.de/projects/eagle3d/) de unde poti descarca Eagle 3D. Ei spun ca este ultima versiune insa nu stiu daca lucreaza cu EAGLE 6.4.0, trebuie incercat. Nu prea imi plac ultimele versiuni ptr. ca nu accepta componete din libraria mai veche pe care o am.... Numai bine Link spre comentariu
ratza Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Sincer să fiu, văd placa 3D din EAGLE doar după ce o termin de populat sau vine de la fabrică. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Jumatate de OFF TOPIC : Stiti cumva in ce soft CAD este desenata schema de mai jos ? http://www.ivica-novakovic.from.hr/Pict ... ia6280.pdf Link spre comentariu
costi_b Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Daca bine tin eu minte asa arata schemele desenate in Orcad.E drept ca nu l-am mai folosit de ceva ani. Destul de asemanator aratau si versiunile de Protel mai vechi. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Mai degrabă cred că e vorba de Altium Designer. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Exact ! Altium este. Multumesc!Imi place tare mult cum arata schemele facute cu el. Sunt mult mai clare si efectiv mai frumoase decat in Eagle.Culorile din Eagle le-ati modificat? Link spre comentariu
dacianu11 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Am descarcat Eagle 3D, am instalat si povray3.6, dar cand dau run imi da o eroare, de la ce sa fie?Asta e eroarea: Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Eagle asta e tare zgarcit cu marimea padurilor, se poate seta de undeva sa faca padurile mai mari?, inafara de optiunea de a modifica fiecare componenta.... Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Am descarcat Eagle 3D, am instalat si povray3.6, dar cand dau run imi da o eroare, de la ce sa fie?Asta e eroarea: "Copy files from Eagle 3D (dir povray) to POV-Ray (dir include)" Copie cum spune mai sus si va functiona... Link spre comentariu
dacianu11 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Te rog sa mai explici inca odata mai pe intelesul meu, ca nu le prea am cu calculatoarele. Scuze de insistenta. Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 In folderul unde ai instalar Eagle3d ai un folder numit "povray", copii tot ce este in acest folder si te duci in folderul unde ai istalat PovRay, si aici vei gasi alt folder denumit "include" dai lipire (paste) acolo la fisierele ce le-ai copiat din Eagle3D.. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Am reusit, multumesc mult. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Exact ! Altium este. Multumesc!Imi place tare mult cum arata schemele facute cu el. Sunt mult mai clare si efectiv mai frumoase decat in Eagle.Culorile din Eagle le-ati modificat?Eu da, am setul meu de preferinţe. Etichetele pot fi puse similar şi în EAGLE (XREF on), deşi nu arată la fel de bine ca cele din Altium. Dar şi costul unei licenţe e din altă lume. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Acum am intalnit alta problema.....nu pot sa maresc padurile. Am incercat cu via dar nu ma lasa, imi zice ca nu pot sa inlocuiesc padul. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Padurile pot fi modificate doar în librării. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum