Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

Din comoditate, pentru a nu desena de la zero un shield pentru Arduino, am preferat editarea celui furnizat ca exemplu. Are o floricica roz pe care nu o pot sterge. As dori sa stiu ce este aceasta floricica si daca se poate sterge. Multumesc!

Se poate sterge, este logo de la adafruit.

Din bara de instrumente laterala stanga sus, Display (patratelele alea colorate).

Ai un exemplu in attach. In cazul meu este galben, in cazul tau este roz (culoare pe care trebuie sa o debifezi).

Numai bine

LE, Acum am observant ca este o intrebare mai demult pusa (probabil deja ai rezolvat-o), scuze.

e.pdf

Link spre comentariu

Nici nu am inceput bine cu EAGLE ca m-am si impotmolit. Am desenat schema, am trecut-o in board, i-am facut trasee si tot ce trebuie, dar mai vreau sa mai adaug ceva in schematic, iar in board nu imi apar modificarile. Stie cineva din ce cauza? Poate am umblat eu pe unde nu trebuia.....Si inca ceva... in board, cum fac sa pot scrie in dreptul padurilor ce sunt fiecare? La componente am scris valorile.

Link spre comentariu

Pai, exact eroarea asta imi da. Din ce cauza, sau ce pot sa ii fac? Am mai facut un cablaj iainte de asta dar mult mai simplu din 2-3 piese si a mers, nu imi dadea nici o eroare. Acum nu pot sa ii mai fac nimic, nici padurile nu pot sa le mai maresc si nici piesele sa le mai mut.

Link spre comentariu

Am avut si eu problema asta, si in general se manifesta din cauza ca ai inchis pentru o perioada de timp schema si ai lucrat in board, trebuie sa stergi tot ce ai facut in board atata timp cat schematic a fost inchis, apoi totul o sa revina la normal..ATENTIE! trebuie ca schematic sa stea tot timpul deschis cand lucrezi in board...

Link spre comentariu

ATENTIE! trebuie ca schematic sa stea tot timpul deschis cand lucrezi in board...

NU am stiut asta. Intradevar am inchis schematic si am lucrat doar in board. Nu mai stiu ce am facut in board cu schematic inchis asa ca o sa o iau de la capat. Mersi mult.
Link spre comentariu

Am refacut schema si am facut din nou alt board . Acum daca modific ceva in schematic imi modifica si in board, dar acum nu mai pot sa iau piesele si sa le pun in interiorul chenarului, si nici in chenar nu mai pot sa modific piesele, adica sa iau si sa le mut sau sa le intorc. Acum ce ar putea sa mai aiba? Daca e cineva dispus si are timp, eventual poate sa intre direct pe PC-ul meu cu "TeamViewe" si sa vada exact despre ce e vorba. Asta e adresa mea de messenger: "dacian_sami"Cu multumiri!

Link spre comentariu

Fie nu mai ai originile (torigins/borigins), fie ai blocat componentele să nu fie mişcate (lock). Soluţiile sînt simple, prima o rezolvi din layere selectînd originile, a doua cu group -> selecţie componente -> lock -> clic dreapta -> ţii shift apăsat şi dai lock group.

Link spre comentariu

ratza, zi unde sa-ti trimit o bere... icon_jook. Am bifat torigins/borigins si acum merge, mersi mult. Acum o alta intrebare: cum intorc cablajul in oglinda? Sau nu e necesar sa fie intors in oglinda?

Link spre comentariu

Nu poţi. Nu ştiu niciun CAD care să facă asta. Cînd printezi ai opţiunea de mirror. Poţi să-l salvezi ca PDF. De altfel, doar pentru top e nevoie de mirror.

Link spre comentariu
wally_gatter

Nici nu am inceput bine cu EAGLE ca m-am si impotmolit. Am desenat schema, am trecut-o in board, i-am facut trasee si tot ce trebuie, dar mai vreau sa mai adaug ceva in schematic, iar in board nu imi apar modificarile. Stie cineva din ce cauza? Poate am umblat eu pe unde nu trebuia.....Si inca ceva... in board, cum fac sa pot scrie in dreptul padurilor ce sunt fiecare? La componente am scris valorile.

Dupa ce ai facut modificarile in schema , si doresti sa apara si in board , foloseste functia ERC sau DRC din stanga jos .. Simplu , foarte simplu chiar...
Link spre comentariu

Am urmarit mai multe tutoriale, dar eu nu am nicaieri "eagle3d", am cautat "eagle up".... nimic, "3d41.ulp".. nimic. Unde ar trebui sa mai intru? Eu folosesc EAGLE 6.4.0, asta nu are optiunea asta?,...nu prea cred.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări