Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

Eu tiparesc folosind Bullzip PDF, imaginea este 1:1. Pot apoi sa o re-export cum doresc.

Multumesc, este exact ce aveam nevoie.

De ce imagine şi nu PDF? Se face mai simplu şi ştii sigur că e 1:1

Cand fac cablajul nu imi place sa ramana doar traseele..nu imi plac spatile goale...si dupa ce selectez ca fondul dintre trasee sa fie spre exemplu GND...se mai aseaza cateva puncte si printre traseele putin departate sau printre paduri...si acele puncte strica "imagine" asa ca vreau sa le sterg si nu merge sa le sterg din PDF,decat in paint...si nu reuseam sa export imagine la dimensiune reala..dar multumita userului diablero, am reusit.

Multumesc.

Link spre comentariu

Da...as face asa dar ma lovesc de o problema...de exemplu daca fac poligon pe tot PCB-ul si redenumesc poligonul GND..se face spatiu si intre GNd si poligon...nu reusesc sa fac poligonul sa fie in contact direct cu traseul......

Link spre comentariu

An o mica..mare problema...nu stiu ce am facut..ca nu mai am nici o legatura intre schema si pcb in eagle :jytuiyu ...din pcb pot sterge componente..ceea ce nu ar trebui din moment ce nu stergi din schema....ce pot face?Multumesc.

Link spre comentariu

Am dat, dar degeaba, am scris in schema valorile pieselor si in pcb nu apare, desi am selectat sa imi apara, am selectat sa imi apara si tot ce este la Display..si tot nu vrea...

Link spre comentariu

am si eu nevoie de ajutor cu 2 chestiuni legate de Eagle si anume:- caut o piesa ( ex 2n3055) scriu numele piesei in casuta de jos apare piesa o pun in schema si inchid casuta de cautare, cand deschid iar sa caut ramane pe ultima piesa, degeaba dau cautare si ca sa apara toate librariile inapoi trebuie sa dau cautare cu * in casuta si apar toate librariile expandate si ma dispera treaba asta. Deci cum fac sa caut o piesa si la o noua deschidere a casutei de cautare sa apara librariile la loc impachetate ?- cum pot muta numele sau valoarea unei piese de langa semnul electric? ( am patit sa am piese mai aproape si nu se mai intelege ce e acolo claie de valori si nume de piese, ma intereseaza sa pot sa mut Name si Value in jurul piesei pentru a putea sa citesc mai usor schema)am versiunile 5.11 si 6.1 instalate ambele professional editionLE: problema 2 rezolvata prin folosirea functiei Smash la prima problema putin ajutor va rog.

Link spre comentariu

Am si eu o probleme la eagle daca ati mai patit careva asa.Am desenat niste componente de care aveam nevoie, toate bune si frumoase pana aici, am facut schema si cablajul si de aici incepe problema. ( pe schema si cablaj nu am erori)Acum daca deschid schema si cablajul si vreau sa modific ceva, nu ma mai lasa sa salvez, de fiecare data cand dau save imi apare o eroare: C++ error "floating point support not loaded" dupa care se inchide programul. Daca dezinstalez programu si il instalez iar, ma lasa sa salvez pana il inchid, dupa care daca il deschid mai tarziu nu mai pot salva si imi da aceeasi eroare. Ati mai patit careva asa ?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un cablaj?Am desenat schema in eagle insa nu stiu cu sa trec la cablaj, schema pare destul de simpla dar tot nu stiu :)Adaug schema originala si cea din eagle.Am gasit cablajul de la aceasta schema doar ca ii pentru L-R iar eu am nevoie doar de Left.*Vad ca nu ma lasa sa adaug fisier eagle. Daca poate cineva sa ma ajute, va rog, MP

post-51544-139829417715_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări