ratza Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Avea undeva o opţiune „Run as freeware”, dar nu mai ştiu unde se află. O altă metodă e să dai „Use license file” şi selectez freeware.key din directorul bin. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Unde as putea găsi LM358 in lista de componente?,o jumătate de ora am tot cautat. Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Unde as putea găsi LM358 in lista de componente?,o jumătate de ora am tot cautat.Se pare ca NU ai cautat o jumatate de ora , pentru ca il gaseai. Pentru desenare schema, LM358 il gasesti aici: Link spre comentariu
Vizitator ecouter Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Nu cred ca are rost sa mai deschid alt subiect !Am luat proiectul asta de pe un forum si as vrea sa scot la imprimanta cblajul !Problema e cum pot sa pun acelasi cablaj (sa le aliniez) de mai multe ori astfel incat sa iasa o foaie A4 plica cu cablaje !? Link spre comentariu
ratza Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Salut. Din păcate nu merge. Poţi face un artificiu: printezi într-un pdf, apoi îl editezi şi îţi pui cîte încap. Link spre comentariu
ady_marinescu Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Am cautat pe net si am gasit metoda asta. Am testat-o si merge: [1] File -> Save as to make a copy of the .sch and .brd files. [2] In the Eagle control panel, right click and delete the copied schematic [3] open the board file [4] Group everything you want to copy. [5] Edit -> Cut -> "GO" (traffic lights) to select everything [6] Edit -> Paste and repeat as necessary Open a new - empty - brd, save it & then go to the first brd, switch _all_ layers on. Then: Group, Cut, open the new brd & paste. Do this process with all other brd. Back-forward-annotation is not active. Recomand o copie a intregului fisier, in caz ca se buseste ceva sa nu pierzi ce ai lucrat. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Nu gasesc in librarie STK-uri, nu stie careva unde as putea gasi, ca sa nu ma mai chinui sa fac eu libraria?Multumesc. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 am si eu o problema si anume :am facut schema in eagle am asezat piesele pe cablaj cat de cat sa nu se incalece traseele si m-am apucat sa le asez eu de mana mai compact .... ideea e ca daca mut o piesa ii raman traseele in locul initial chiar daca ii dau aurorute nu le aseaza dupa noua pozitie a piesei trebuie sa stau sa treg eu de linii si faza cea mai enervanta ca ma trezesesc cu 3-4 linii ca pleaca intre 2 puncte cu toate ca trebuia sa am 1 singura linie.... cum fac ca dupa ce am mutat o piesa pe cablaj sa se repozitioneze si liniile dupa noua pozitie?LE: nu mai foloseste nimeni Eagle? Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 am si eu o problema si anume :am facut schema in eagle am asezat piesele pe cablaj cat de cat sa nu se incalece traseele si m-am apucat sa le asez eu de mana mai compact .... ideea e ca daca mut o piesa ii raman traseele in locul initial chiar daca ii dau aurorute nu le aseaza dupa noua pozitie a piesei trebuie sa stau sa treg eu de linii si faza cea mai enervanta ca ma trezesesc cu 3-4 linii ca pleaca intre 2 puncte cu toate ca trebuia sa am 1 singura linie.... cum fac ca dupa ce am mutat o piesa pe cablaj sa se repozitioneze si liniile dupa noua pozitie?LE: nu mai foloseste nimeni Eagle?In schema trebuie sa legi componentele intre ele cu "NET" nu cu "WIRE"....Bafta. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 adica trebuie sa fac toata schema cu NET si dupa aia iar la cablaj? Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 adica trebuie sa fac toata schema cu NET si dupa aia iar la cablaj?Lasi cablajul asa cum e...cu piesele pozitionate, stergi doar traseele din schema si le refaci dar cu "NET" apoi treci la traseele cablajului si o sa poti muta piesele cu tot cu trasee... Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Multumesc frumos de ajutor ma apuc de treaba. ( ieri m-am apucat mai serios de Eagle am reusit sa fac schema dar la cablaj mi-am prins urechile ca nu veneau liniile dupa piese ) Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Am o intrebare....cum pot exporta o imagine a PCB-ului din Eagle astfel incat sa fie la scala 1:1..ca eu am exportat dar totdeauna o faca cat coala A4....si imi trebuie neaparat imagine..indiferent ca este .jpg, .png...etc...Multumesc. Link spre comentariu
diablero Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Eu tiparesc folosind Bullzip PDF, imaginea este 1:1. Pot apoi sa o re-export cum doresc. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Am o intrebare....cum pot exporta o imagine a PCB-ului din Eagle astfel incat sa fie la scala 1:1..ca eu am exportat dar totdeauna o faca cat coala A4....si imi trebuie neaparat imagine..indiferent ca este .jpg, .png...etc...Multumesc.De ce imagine şi nu PDF? Se face mai simplu şi ştii sigur că e 1:1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum