Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

pai si nu stie careva cum se face ca dupa ce ii dau autorute mai ramin cateva trasee ne routate ca sa fiu mai exact eu am facut un egalizor pe 5 benzi cu 2x la3600 de la sanyo si e mai nasol la partea cu potentiometrele duble acolo nu imi ruteaza traseele si ar mai fi o problema cum incadrez montajul intr-un chenar cu dimensiunile dorite?

Link spre comentariu

oameni buni care stiti eagle scoteti-ma si pe mine din groapa atasat am bagat fisierele facute de mine schema si boardu routatsi spuneti-mi si mie cu ce am gresit ca in pdf-ul atasat nu imi apar toate traseele routate :cry:

Link spre comentariu

problema mare e la potentiometre ca nu se conecteaza toate legaturile si am incercat cu niste jumpere si nu pot face legaturile intre eleintrebarea mea e daca nu poate conecta calculatorul toti pinii intre ei de ce nu trece el peste trasee cu strapuri sau daca s-ar putea cum se face atunci?multumesc pt ajutor !

Link spre comentariu

eu m-am gandit ca vorba aia "procesorul nu greseste" am zis si eu ca gandesc mai inapoiat fata de procesor dar se pare ca mai bine ma chinui eu sa le aranjez :sparge: adevarul e ca eu am inceput cu eagle de acum cateva zile pina acum faceam cu metoda aia "batrineasca" cu hartia de matematica cu smoala dizolvata in diluant etc.oricum daca ma poti ajuta cu ceva sa mai prind cate o "jmekerie" pe la softul asta eu iti multumesceventual sa imi spui cum sa bag niste strapuri ca asta nu inteleg

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

a modificat careva capsula de TO3 astfel incat tranzistorul sa fie asezati pe una din laturi, ca in poza de mai jos pentru a economisii spatiu?...practic capsula sa fie la 45 grade.....eu tot incerc de vreo ora si nu reusesc sa o modific.

Link spre comentariu

Poţi pune orice componentă la orice unghi în board, nu trebuie modificată librăria. Lîngă butonul din care schimbi gridul e încă unul, Angle. Pui acolo ce vrei, după ce selectezi componenta ca şi cum ai vrea s-o muţi.EDIT: Ce am spus mai sus e valabil şi pentru board, şi pentru library (la package).

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Va salut,lucrez in Eagle de multa vreme si de curand am inceput sa lucrez cu versiunea 5.11. Am facut schema insa pentru PCB ma lovesc de limita variantei free. Am acces la versiunea 4.xx cu licenta professional. Problema este ca biblioteca mea, personala cu zeci de piese, pentru ca am editat-o in versiunea 5, nu o mai pot deschide in 4. Idem, schema lucrata cu versiunea 5 nu mai poate fi deschisa cu versiunea 4.Acum ce ma fac? upgrade la licenta se poate, se pare pe bani si oricum, nu se realizeaza prea repede iar eu trebuie sa predau proiectul luni. Solutii ar fi: sa reusesc sa import ce am lucrat in versiunea 4. Sa crack-ui versiunea 5 temporar pana fac rost de licenta? Dar aici stiu ca oricand poti pierde ce ai lucrat, pentru ca iti "cedeaza" fisierele si gata... Merci mult anticipat !!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cum reusesc in Eagle am 5.11, sa fac , cablajul ca in al doile desen? deci printre trasele facute sa ramana placat cu, cupru, si doar o dunga subtire printre trasee sa fie disponibila pentru corodat..eu nu am gasit acea functie, nu prea imi place cum arata placa doar cu trasee, parca e prea goala..

Un cablaj fara strat de cupru in spatiile goale...

Posted Image

Asa vreau eu sa imi iasa cablajul..

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări