Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 am un ford sierra si cind l-am cumparat avea montata o alarma k9-5 atv, o alarma foarte buna, din pacate nu aveam decit o telecomanda iar ghinionul a facut ca sotia sa piarda cheile masinii, am dat-o jos si am montat un eaglemaster, as vrea sa stiu daca cineva are idee cum pot face rost de o telecomanda compatibile pentru k9-5 atv sau un alt tip care sa poata "invata" codurile alarmei.deasemenea daca are cineva schema de conectare.va multumesc Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 salutdute la un magazin de alarme auto, si oamenii de acolo te pot indrumamulti o sa zica "iati alta alarma"dar tu mai cautaeu am montat multe K9 , dar nu stiu modelul asta k9-5 atv Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 am gasit manualul alarmei dar din pacate este in rusa :rolleyes: http://www.autoelectric.ru, la magazine nu am gasit nimic. Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 http://www.falcon.ro/ cauta la ei daca nu gasesti pe site suna-i si roaga-i frumos sati dea detalii despre problema ta Stiu sigur ca ei sunt sau cel putin au fost importatori unici pe Romania a alarmelor k9 bafta Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 multam, o sa incerc imediat.indiferent de raspuns, dau o bere! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator marianteh Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Ma ocup cu montarea alarmelor K9. Daca mai ai nevoie, telecomanda costa in jur de 25$. Link spre comentariu
Vizitator pozytron21 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Ma ocup cu montarea alarmelor K9. Daca mai ai nevoie, telecomanda costa in jur de 25$.Scuze ca intreb tocmai acum...ma poti ajuta si pe mine sa setez 2 telecomenzi la o alarma K9 model one? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum