Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma auto k9-5 atv

Vizitator costyn_man

Postări Recomandate

Vizitator costyn_man

am un ford sierra si cind l-am cumparat avea montata o alarma k9-5 atv, o alarma foarte buna, din pacate nu aveam decit o telecomanda iar ghinionul a facut ca sotia sa piarda cheile masinii, am dat-o jos si am montat un eaglemaster, as vrea sa stiu daca cineva are idee cum pot face rost de o telecomanda compatibile pentru k9-5 atv sau un alt tip care sa poata "invata" codurile alarmei.deasemenea daca are cineva schema de conectare.va multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator mad_max

salutdute la un magazin de alarme auto, si oamenii de acolo te pot indrumamulti o sa zica "iati alta alarma"dar tu mai cautaeu am montat multe K9 , dar nu stiu modelul asta k9-5 atv

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator pozytron21

Ma ocup cu montarea alarmelor K9. Daca mai ai nevoie, telecomanda costa in jur de 25$.

Scuze ca intreb tocmai acum...ma poti ajuta si pe mine sa setez 2 telecomenzi la o alarma K9 model one?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări