vitamina Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Salut, Am achizitionat de curand un laptop hp 4720,am instalat driver-ele descarcate de pe net pt ca el a venit cu linux initial,dar nu stiu de ce nu imi merge intensitatea luminoasa la el.Eu cred ca este tot vreun driver neinstalat,dar nu stiu care,pt ca la acest model de laptop spre exemplu pt acelasi sitem de operare are mai multe drivere indiferent ca este placa video,audio,retea,etc.Ma puteti indruma? Multumesc! Link spre comentariu
2informaticos Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Ai instalat Quick Launch Buttons corespunzator?Vezi la HP daca are la download ceva referitor la Hotkey deasemenea... Link spre comentariu
vitamina Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Din pacate Quick Launch Buttons nu stiu de unde sa il iau.Driver-ul de Hotkey l-am instalat,dar tot nu merge.Si mai am o problema,cand ii dau Turn off imi ramane in stadiul in care scrie "Se inchide windows" si nu se stinge.Ati mai intanlit problema?Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum