Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru DT 9205A

Vizitator taticu100

Postări Recomandate

Vizitator taticu100

Va salut! La un multimetru, pentru ca se blocase, am fost nevoit sa desfac tamburul comutator. Din pacate aproape toate lamelele au fost deformate si iesite din locul lor. Am lamele de schimb de la alte aparate defecte, dar problema e ca nu stiu in ce ordine sa le asez. De aceea va rog, daca cineva dintre dvs. are un aparat DT 9205A, sa ma ajute sa rezolv problema comunicandu-mi asezarea corecta a lamelelor. Pe langa explicatii scrise, n-ar fi rau daca mi-ati trimite si o poza. Adresa mea: [email protected]. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zolibus

2

• riderinblack

1

Vizitator taticu100

Va salut! La un multimetru, pentru ca se blocase, am fost nevoit sa desfac tamburul comutator. Din pacate aproape toate lamelele au fost deformate si iesite din locul lor. Am lamele de schimb de la alte aparate defecte, dar problema e ca nu stiu in ce ordine sa le asez. De aceea va rog, daca cineva dintre dvs. are un aparat DT 9205A, sa ma ajute sa rezolv problema comunicandu-mi asezarea corecta a lamelelor. Pe langa explicatii scrise, n-ar fi rau daca mi-ati trimite si o poza. Adresa mea: [email protected]. Multumesc!

Se pare ca sunt mai multe variante ale lui DT9205A. Chiar am o schema a acestuia,insa nu se potriveste cu aparatul meu. De aceea revin cu cele 2 poze,pentru identificare exacta. Multumesc!
Link spre comentariu
Vizitator taticu100

Revin cu informatii suplimentare. Se observa pe comutator ca sunt 20 de locasuri pe care se pot atasa lamele. In poza postata de catre riderinblack_tm (pentru care multumesc inca o data) apar doar 10 locasuri. Atasez mai jos o poza, fara lamele, a comutatorului si o poza din care se vede ca multimetrul este DT9205A.1A. De asemenea va dau link-ul unde se gaseste schema aparatului (http://www.site cu continut explicit.ro/1673382.7).In partea de jos a schemei,cred ca se arata cum trebuie montate lamelele. Din pacate, desi m-am straduit, nu am nimerit-o. Poate cineva dintre dvs. o poate face. V-as fi recunoscator. Multumesc!

Link spre comentariu

Cam asa ar trebui sa pui contactele.Partea cu 2 contacte ar trebui sa fie inspre partea cu sageata a comutatorului.Am sa revin si cu poze,cei drept de pe un aparat DT 9208A. Dar dupa ce am vazut pe schema amplasarea lamelelor este identica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări