Vizitator taticu100 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Va salut! La un multimetru, pentru ca se blocase, am fost nevoit sa desfac tamburul comutator. Din pacate aproape toate lamelele au fost deformate si iesite din locul lor. Am lamele de schimb de la alte aparate defecte, dar problema e ca nu stiu in ce ordine sa le asez. De aceea va rog, daca cineva dintre dvs. are un aparat DT 9205A, sa ma ajute sa rezolv problema comunicandu-mi asezarea corecta a lamelelor. Pe langa explicatii scrise, n-ar fi rau daca mi-ati trimite si o poza. Adresa mea: [email protected]. Multumesc! Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Multimetrul nedemontat: http://postimage.org/image/2bbjm7u1w/ Pozitia lamelelor: http://postimage.org/image/2ew66redg/ Sper sa iti fie de ajutor. Link spre comentariu
Vizitator taticu100 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Va salut! La un multimetru, pentru ca se blocase, am fost nevoit sa desfac tamburul comutator. Din pacate aproape toate lamelele au fost deformate si iesite din locul lor. Am lamele de schimb de la alte aparate defecte, dar problema e ca nu stiu in ce ordine sa le asez. De aceea va rog, daca cineva dintre dvs. are un aparat DT 9205A, sa ma ajute sa rezolv problema comunicandu-mi asezarea corecta a lamelelor. Pe langa explicatii scrise, n-ar fi rau daca mi-ati trimite si o poza. Adresa mea: [email protected]. Multumesc!Se pare ca sunt mai multe variante ale lui DT9205A. Chiar am o schema a acestuia,insa nu se potriveste cu aparatul meu. De aceea revin cu cele 2 poze,pentru identificare exacta. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator taticu100 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Din nou, va salut! Chiar nu mai are nimeni un multimetru ca cel din poza? Poate, totusi am noroc. Multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator taticu100 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Revin cu informatii suplimentare. Se observa pe comutator ca sunt 20 de locasuri pe care se pot atasa lamele. In poza postata de catre riderinblack_tm (pentru care multumesc inca o data) apar doar 10 locasuri. Atasez mai jos o poza, fara lamele, a comutatorului si o poza din care se vede ca multimetrul este DT9205A.1A. De asemenea va dau link-ul unde se gaseste schema aparatului (http://www.site cu continut explicit.ro/1673382.7).In partea de jos a schemei,cred ca se arata cum trebuie montate lamelele. Din pacate, desi m-am straduit, nu am nimerit-o. Poate cineva dintre dvs. o poate face. V-as fi recunoscator. Multumesc! Link spre comentariu
zolibus Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Cam asa ar trebui sa pui contactele.Partea cu 2 contacte ar trebui sa fie inspre partea cu sageata a comutatorului.Am sa revin si cu poze,cei drept de pe un aparat DT 9208A. Dar dupa ce am vazut pe schema amplasarea lamelelor este identica. Link spre comentariu
Vizitator taticu100 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 D-l Zolibus a promis niste poze. Inca nu au aparut. Le astept cu interes! Multumesc! Link spre comentariu
zolibus Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Iata si pozele promise Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum