Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio "Goldmund "

Postări Recomandate

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alex daca aveam comentarii la pozele cu interiorul amplificatorului nu m-as fi abtinut :) Mi-a placut ca nu ai venit cu condensatorii mari pe cablaj, langa circuitul de amplificare. E la moda asa ceva dar eu nu sunt de acord cu varianta asta. Esti obligat sa pui langa capacitati si redresarea, iar de aici probleme. Unde i-ai pus tu e cel mai potrivit, da-i bataie ca e bine.

Link spre comentariu

Multumesc @ Mircea , condensatorii sunt pe tensiuni mici de 35V si 22.000uF per bucata . Total filtraj 220.000uF/35V , si ma gandesc sa adaug cate un 100uF/400V nepolarizat pe canal . :da Intrerupatorul pe care il astept este cel din poza ........[attachment=0]Screenshot - 17.jpg[/attachment]

Numai bine Alex.

Facandu-ma curios in legatura cu intrerupatorul am dat de o serie mai frumoasa(evident umpic mai scumpa)

http://www.tme.eu/html/RO/intrerupatoar ... pelny.html

Posted Image

Arata mai bine...cel putin la carcasa care o ai...numai ca trebuie facut un montaj cu releu..intrerupatorul fiind monostabil:):)

Succes cu finalizarea..si asteptam poze proaspete:):)

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări