Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio "Goldmund "

Postări Recomandate

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

........deci au trecut patru zile , de la ultimul post si ieri am tras tare sa termin carcasa :da pagube nu multe, doar un burghiu rupt ,si un tarod rupt ....... Mai am de primit , doi potentiometri ALPS Blue Velvet si un comutator push cu led albastru si lumina circulara , dupa care ma pot apuca de cablare :freaza: Stadiul la care am ajuns in pozele de mai jos .post-4528-139829486477_thumb.jpg post-4528-139829486486_thumb.jpgpost-4528-139829486494_thumb.jpgpost-4528-139829486503_thumb.jpgpost-4528-139829486513_thumb.jpgNumai bine Alex.

Link spre comentariu

Eu as fi pus transformatorul in fata, pt a fi mai departe de intrari si cablarea IN si OUT.

Si as fi lasat distanta mai mare intre bornele de iesire (f utila daca se folosesc cabluri fara banane).

Chiar daca firele folosite la cablarea alimantarii si iesirilor sunt frumusele, era mai bine sa fi fost torsadate.

La o clasa A izolatorii de mica sunt un must; in general sunt de preferat oricarei alte solutii.

Link spre comentariu

..... distanta intre intrari si traf, si intrari , iesiri e de 12 cm . Sensibilitatea la intrare e de 0.7-1V doar nu e intrare de doza magnetica si nici de microfon . Daca puneam trafo-ul in fata, era prea aproape de potentiometrul de volum , care nu am dorit sa-l pun in partea din spate .......si tot asa . Ramane practic sa constat ce si cum . Daca va fi brum voi ecrana cu tabla de fier transformatorul sau voi monta in alta pozitie transformatorul , asa ca inca nu ma pot pronunta , pana o sa-l fac sa functioneze . :rade: Firele de alimentare, o sa le rasucesc , doar nu e mare lucru , si pot sa le pun si ferite .Distanta dintre bornele de iesire e suficienta , am la cablurile de la boxe ,papuci tip furculita ..... multumesc de comentarii.Numai bine Alex.

Link spre comentariu

Alex imi place ca lucrezi foarte frumos si foarte ingrijit. La fel ca toata lumea nu pot decat sa te felicit. Transformatorul fiind toroidal si din poze parand si ecranat, nu ar trebui sa ai deloc probleme. Eventual doar ceva bucle de masa pe care sa nu le vezi ar putea sa-ti de ceva batai de cap. Daca mai consideri necesar un ecran suplimentar, cauta talba silocioasa care se foloseste la tole, are randamentul cel mai bun. Te astept si la proiectul meu sa-mi faci cablajul :)

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea pentru realizare!Mi-au placut intrarile RCA mama de panou precum si intrarea balasata.Si eu sunt fan al capacitatilor Samwha de filtrare. Sa fie oare 6800micro/80V la 85 de grade?In ceea ce priveste butonul de power si eu am cautat mult ceva bun si aratos.Ce imi placea era foarte scump.In cele din urma am gasit trei prize comandate prin telecomanta la acelasi pret cu un buton bun.Poate e o solutie si pentru tine.Toate cele bune,Mircea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări