Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio "Goldmund "

Postări Recomandate

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 luni mai târziu...

..... am revenit, sa va mai informez ,ca amplificatorul canta ,de ceva vreme ,la asteptarile pe care le-am avut ,atunci cand m-am hotarat sa-l construiesc .Am o schema , modificata de un vietnamez ,de pe Diy Audio la care i-am desenat cablajul si

e cel din poza de mai jos .Posted Image si Posted Image pt. varianta cu tranzistori din plastic , poate va fi noul amplificator ....... :da

Numai bine Alex.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Alex ,nu ne-ai spus care sunt rezultatele dupa punerea in functiune :) .Eu as spune ca este unul din cele mai bune amplificatoare sau poate chiar cel mai bun din punct de vedere tehnic/electronic pe care le putem face in regim diy.Motivele sunt urmatoarele :-Nu are capacitate pe reactia negativa si nici pe intrare de cuplare /decuplare ! .-Si are SR > 100V/uS .-Si thd de ordinul 0.00x in toata banda !chiar si la frecvente peste 10khz .Deci cine se mai poate lauda cu asemenea specificatii .Asteptam raspunsuri :)

Link spre comentariu

....momentan nu dispun de rezistenta de sarcina pasiva , am osciloscop si generator audio , am comandat mai multe rezistente de putere pe care le voi monta pe un radiator cu racire fortata (ventilator ) si o sa fac, o serie de masuratori iar pana atunci atasez cateva fisiere PCB BOTTOM VIEW.pdf PCB TOP.pdfPCB TOP +SILK.pdfPCB GOLDMUND ALL.pdfGOLDMUND SCH.pdf Numai bine Alex.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări