Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baie termostatată MLW 8

Postări Recomandate

Vă rog dacă are cineva pe la serviciu o schemă de la o baie termostatată de laborator tip MLW 8 fabricată în fosta DDR . Aparatul, în ciuda vechimii de 40 de ani arată excelent, dar constructia cu plăci multiple si conexiuni cu cablu monofilar mi-a dat de cap. Asemenea aparate se mai găsesc prin laboratoarele medicale sau de chimie industrială.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu comanda elementul de incalzire desi led-ul de confirmare a incalzirii se aprinde. Am mai reparat un aparat identic inseriind led-ul de control al incalzirii cu un optotriac si prin acesta comandam un triac. Schema originala folosea un tiristor comandat in impulsuri dar din cauza sistemului constructiv de acum 40 de ani e greu de urmarit cablajul iar pentru mine timpul e o mare problema . Ar fi mai usor daca as avea schema de principiu a termostatului fiindca as vrea sa-l repar fara modificari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări