viorelpicu Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Măcar de ar mai fabrica şi azi cineva prize cu contacte mobile presate cu arc elicoidal, cum erau cele vechi, singurul deficient era că nu aveau aspect elegant şi erau ptr ştechere cu pini de 4mm, nu şi ptr cele Shuko, că alea erau moartea lor. Cele de azi arată frumos la exterior şi rămîn clemele crăcănate la prima dezvirginare. Abia la cele de 20 lei bucata în sus am găsit o construcţie satisfăcătoare. Şi apropos, doar turcii mai fac ceramice, în UE nimeni. Cică rezistă plasticul la 16A, cu firele strînse doar pe o parte de şuruburi (locaşele nu permit ochi). Am făcut combinaţii de ceramică turcească cu mască de fiţe. Asa este,alea au fost cu adevarat prize,cu contact mobil si arc,strangeau ferm orice stecher,...acum sunt cu ceramica...vai s-amar,se crapa una-doua,dar vezi Doamne nu se arde plasticul.Daca este un contact ferm intre priza si stecher nu apar probleme.Am in casa prize din acelea,cu contact mobil,fabricatie RO si sunt functionale si acum. de multe ori nu dozele erau problema ...ci prizele si intrerupatoarele ...care erau facute prost si nu aveau un sistem de prindere bun.. daca incercai sa le strangi mai tare se crapa plasticul din care era facute...sau suruburile de strangere erau facute in asa fel incat nu le puteai strange prea mult... dovada, ca in aceleasi doze ...am pus alte prize (moderne) si astea sunt fixe ...nu se mai smulg! Daca tragi de stecher fara a tine contra de priza e normal sa se intample Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum