Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator baterie 9v?

Vizitator amanu1979

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby1204

4

• bolek

2

• hpavictor

2

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

TDA2822 sau TEA2025. Schemele le gasesti in datasheet. Insa daca te gandesti la o baterie de 9v din aia dreptunghiulara cu 2 borne, o sa o papi foarte foarte repede. Mai bine ceva Li-Ion sau NiMH (incearca un acumulator de la o camera video veche).

Link spre comentariu

alimentat la 9v

Vrei tu la fix 9V, sau ai ales asa, la plezneala, 9V?Sunt cele mai slabe baterii din comert, si scumpe pe deasupra....Eu as prefera 3V, sau mai bine 6V, sau excelent 12V (adica suporturi standard de 2,4 baterii AA de 1.5V)...Si as pune tot TEA2025 si niste DIFUZOARE cu randament, nu pocnitori...dar daca vrei neaparat sa iasa in final INCA o pocnitoare din aia din comert, de scrie 1000W si scoate 100mW, ...c'est la vie...http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A2025.htmlDaca totusi ai o baterie inepuizabila (Zero Point Module din stargate) de 9v, si vrei schema de 9V si 10-20-100W rms, pot posta si ceva scheme :freaza: cu invertor desigur.. ( chiar ma gandeam acum la un proiect cu 9V si 100A-200A consum, il putem adapta si pt curenti mai mari...)... :ras: ... Mi-a venit ideea de cand am vazut acumulatori de 2V si 800AH...Jeez, ce face I-Pod - ul din populatia lumiii... :ras: :ras: :ras:
Link spre comentariu

Nu te mai chinui , ia boxe de calculator si gata , merg prefect intre 7.5 V si 12V , deci si la 9V , ba pe deasupra au inclusa si alimentarea la retea , pentru lucrul in stationar......pentru portabil iti recomand un acumulator de 12V / 4A de la alarmele de casa , iti va oferi o autonomie suficienta . Doar conectezi MP3 Playerul , si gata petrecerea in scara blocului !

Link spre comentariu
Vizitator amanu1979

Imi place cum suna parerea ta bolek. Nu am ales 9v ca asa mi`a venit mie am zis ca e o tensiune ok dar nu m`ar deranja un 3v sau un 6v. 12v nu stiu din ce as scote. Ideea e in felul urmator: am un "hp flat panel speaker bar" capatat si nefunctional, are 2 difuzoare de 2w(asa scrie) samsung si mi-a venit ideea de a face ceva portabil. Asta pentru ca in fiecare seara stau cu baietii la scara rontaim seminte si fumam si pe langa ne mai trebe si o muzica buna. Deci in concluzie daca ai ceva scheme la 3 sau 6v ar fii nemaipomenit daca ai posta aici :limb:

Link spre comentariu

Scuze pt dublu . Astazi am facut pcb de la un 2003 , din schema de mai sus , pt un kit stereo :freaza:

Niste poze din timpul "lucrarii"

IN timpul decaparii

Posted ImagePosted Image

PCB decapat

Posted Image

"Drilling"

Posted Image

Produsul final

Posted ImagePosted Image

BONUS!! UN 2003 facut anul trecut , intr'o carcasa de switch .

Posted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Nu sunt rau chiar de loc . Acel amplificator cu tda2003 mi se pare extrem de simplu . In plus , are si schema cablajului , si cea cu piese . NU este chiar asa de greu sa lipeasca 8 piese . Acesta este primul tau montaj?

Link spre comentariu

Acel amp inca nu a devenit unul stereo( o sa ii fac o carcasa cat de curand) . Acel modul mono este pus intr'o carcasa de switch . De la switch am pastrat partea de redresare+filtrare si il alimentez cu traful switch'ului . Cateva poze cu interiorul amp'ului.

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări