Vizitator amanu1979 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Stie cineva cum pot realiza si eu un amplificator care sa fie alimentat la 9v, pentru niste boxe portabile? O schema, un integrat?MultumescOrice informatie este bine venita!! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 TDA2822 sau TEA2025. Schemele le gasesti in datasheet. Insa daca te gandesti la o baterie de 9v din aia dreptunghiulara cu 2 borne, o sa o papi foarte foarte repede. Mai bine ceva Li-Ion sau NiMH (incearca un acumulator de la o camera video veche). Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 alimentat la 9vVrei tu la fix 9V, sau ai ales asa, la plezneala, 9V?Sunt cele mai slabe baterii din comert, si scumpe pe deasupra....Eu as prefera 3V, sau mai bine 6V, sau excelent 12V (adica suporturi standard de 2,4 baterii AA de 1.5V)...Si as pune tot TEA2025 si niste DIFUZOARE cu randament, nu pocnitori...dar daca vrei neaparat sa iasa in final INCA o pocnitoare din aia din comert, de scrie 1000W si scoate 100mW, ...c'est la vie...http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A2025.htmlDaca totusi ai o baterie inepuizabila (Zero Point Module din stargate) de 9v, si vrei schema de 9V si 10-20-100W rms, pot posta si ceva scheme cu invertor desigur.. ( chiar ma gandeam acum la un proiect cu 9V si 100A-200A consum, il putem adapta si pt curenti mai mari...)... ... Mi-a venit ideea de cand am vazut acumulatori de 2V si 800AH...Jeez, ce face I-Pod - ul din populatia lumiii... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Nu te mai chinui , ia boxe de calculator si gata , merg prefect intre 7.5 V si 12V , deci si la 9V , ba pe deasupra au inclusa si alimentarea la retea , pentru lucrul in stationar......pentru portabil iti recomand un acumulator de 12V / 4A de la alarmele de casa , iti va oferi o autonomie suficienta . Doar conectezi MP3 Playerul , si gata petrecerea in scara blocului ! Link spre comentariu
Vizitator amanu1979 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Imi place cum suna parerea ta bolek. Nu am ales 9v ca asa mi`a venit mie am zis ca e o tensiune ok dar nu m`ar deranja un 3v sau un 6v. 12v nu stiu din ce as scote. Ideea e in felul urmator: am un "hp flat panel speaker bar" capatat si nefunctional, are 2 difuzoare de 2w(asa scrie) samsung si mi-a venit ideea de a face ceva portabil. Asta pentru ca in fiecare seara stau cu baietii la scara rontaim seminte si fumam si pe langa ne mai trebe si o muzica buna. Deci in concluzie daca ai ceva scheme la 3 sau 6v ar fii nemaipomenit daca ai posta aici Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 ....................depinde ce fumati , ca poate merge si la 220V alternativ , pentru cateva milisecunde Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 La un mic search pe guuggggggggggggggleeeeeeeeeeeee... Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Uite aici ceva testat de mine . http://www.electronics-lab.com/projects/audio/001/index.html Pt informati suplimentare lasa aici un post sau un pm Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Scuze pt dublu . Astazi am facut pcb de la un 2003 , din schema de mai sus , pt un kit stereo Niste poze din timpul "lucrarii" IN timpul decaparii PCB decapat "Drilling" Produsul final BONUS!! UN 2003 facut anul trecut , intr'o carcasa de switch . Link spre comentariu
BF37 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Poti incerca si un amplif clasa D foarte usor de implementat , cu un randament ridicat si care poti sa-l alimentezi la 4,5V ( 3xR6) http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX98304.pdf Link spre comentariu
mila Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Sunte-ti rai domnilor! E incepator! Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Nu sunt rau chiar de loc . Acel amplificator cu tda2003 mi se pare extrem de simplu . In plus , are si schema cablajului , si cea cu piese . NU este chiar asa de greu sa lipeasca 8 piese . Acesta este primul tau montaj? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Apropo de acel amplificator 2 x TDA 2003 din poze... cum este realizata alimentarea ? Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Acel amp inca nu a devenit unul stereo( o sa ii fac o carcasa cat de curand) . Acel modul mono este pus intr'o carcasa de switch . De la switch am pastrat partea de redresare+filtrare si il alimentez cu traful switch'ului . Cateva poze cu interiorul amp'ului. Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Am facut si eu tot la fel si al meu a iesit mai bine,eu cu gaby suntem prieteni si facem de comun acord proiecte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum