Vizitator attila67 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Buna ziua!As avea nevoie de schema radiocasetofonului ''Stela'',fabricata candva de ''Electromures'' din Tg.-Mures.M-ar interesa ambele variante,adica cea cu condensator variabil la radio cat si cea cu bobine cu inductanta variabila.Multumesc,Attila Link spre comentariu
nostrom Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Schema o gasiti in Revista Tehnium 11/1991 Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 daca santeti din tg mures puteti sa ma cautati la masini de calcul si va ajut Link spre comentariu
Vizitator attila67 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Buna ziua!Multumesc pt.pont.Mi-am adus aminte de schema din Tehnium,ca ati pomenit-o.Asta e o versiune mai anterioara dat fiind faptul,ca placa radioului e din doua parti.Eu ce am aparat cat si placa radio e intr-una deci varianta ulterioara.Pt.astea caut schema.Dealtfel sunt din Tg.-Mures si stau pe Dambu Pietros.Cu stima,Attila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum