Vizitator crazydream Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Buna ziua!As avea o mare nelamurire cu niste senzori pentru un proiect.Eu sunt programator in c, de curand mi-am bagat nasul in automatizari si m-ar interesa niste senzori de precizie care sa trimita de la emitator la receptor o unda care poate fi intrerupta de un obiect. Unda trebuie sa fie ceva in genu unui laser dar care sa nu poate fi vizibila. Ma intereseaza daca exista astfel de senzori.Va multumesc Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Presupun ca vrei sa realizezi o bariera optica ; in acest caz cred ca cea mai buna varianta ar fi un sitem emitator-receptor IR . ai aici : http://www.2electronic.com/infrared-alarm-security/ o varianta . Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Exista si bariera electromagnetica; intr-un Tehnium este o schema de-alui dr. Andrei Ciontu cu niste antene f. ingust-directive (in microunde). NU este un detector de prezenta, este o bariera. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum