Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eurotec, Pro si Contra

piglett

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

7

• piglett

6

• Mircea Bartic

5

• notchman

4

Top autori în acest subiect

Gettoman,Suspensia e bunicica si apropo de fluturatul membranei: NU BAG IN ELE MAI JOS DE 30Hz(mai jos lucreza incinta) asa ca nu are ce sa fluture.

nai intzeles nimic din ce am vrut sa zic... :axe:
Link spre comentariu

Apoi daca cutia ta scoate pana la 30 Hz cu randament destul de bun si nu misca deloc membrana si tot se simte zi-mi si mie cum ai reusit :smt104 Eu am bagat 33 Hz in ale mele si se auzea un fluturat de ziceai ca sare membrana de la locul ei.

Link spre comentariu

Daca ma gandesc bine este ceea ce a postat notchman;tubul din mijloc nu e tub la ropriu, e un fel de gaura de forma dreptunghiulara cu lungimea egala cu grosimea placii de lemn.Cred ca o sa incerc o incinta asemanatoare pt un dif de 10" sa vad cat de bine suna.

Link spre comentariu

Dar daca te uiti la planul postat de piglett, si simulezi un rezonator cu adancimea de 2cm , latimea de 380, si lungimea de 210 mm , iar rezonatorul sa fie rectangular , sa vezi ca o sa'ti dea fix un fix/pix, pentru diful cu pricina ...iar daca ne uitam putin la volume primul care se vrea ala cu fs mai mare, iar al doilea cu fs mai mic , si calculezi putin o sa vezi ca o sa ai niste spl max la niste frecvente de te doare capul , asa ca planul ala ori este pus la oha , ori intradevar ceva sa brodit si incinta suna ok.....PAREREA MEA...no offense

Link spre comentariu

Notchman, se numeste incinta compound si ceea ce vedeti voi inauntru e un perete despartitor. ce-ati vazut voi acolo, fratilor?!?!?!?! sunt doua camere interioare despartite de peretele ala.INTELES?!?!

Link spre comentariu

hmmm........ultima chestie ar semana cu un MLTL,dar oricum,fara parametri nu poti sa faci nimik si piglett nu cred ca s-a gandit atat de departe.Placa din planul lui a fost pusa doar pentru intarire.Parerea mea......Later edit.Piglett, placa aia pusa de tine acolo are alt scop decat cel de intarire ?

Link spre comentariu

Mersi pentru notiunea noua invatata astazi ........... :snakeman: Nu acuma pe bune fara suparare , dar nu vad rostul placii aleia , asta daca dimensiunile date de tine sunt corecte........nu il vad si pace pentru ca daca pastram proportiile placa aia ar putea arata si asa:...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări