radue Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 @caraudiodesign vrei sa mai aiba saracu difuzoare?@piglett nu mi-ai raspuns laintrebare: crezi ca ar merge si la 2 eurotecuri de 10" ca eu as incerca sa vad cum suna. Link spre comentariu
ghettoman Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Gettoman,Suspensia e bunicica si apropo de fluturatul membranei: NU BAG IN ELE MAI JOS DE 30Hz(mai jos lucreza incinta) asa ca nu are ce sa fluture.nai intzeles nimic din ce am vrut sa zic... :axe: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Apoi daca cutia ta scoate pana la 30 Hz cu randament destul de bun si nu misca deloc membrana si tot se simte zi-mi si mie cum ai reusit Eu am bagat 33 Hz in ale mele si se auzea un fluturat de ziceai ca sare membrana de la locul ei. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Sa coboare pana la 30 Hz? :partyman: Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Incinta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 incinta postata de tine este doar un bassrefex conventional cu o intaritura in interiorul incintei, nimic nou sub soare :goodman: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Cam ce cantitate de material fonoabsorbant este prin ea? Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 cred ca incinta vrea sa aduca cu asa ceva... Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Daca ma gandesc bine este ceea ce a postat notchman;tubul din mijloc nu e tub la ropriu, e un fel de gaura de forma dreptunghiulara cu lungimea egala cu grosimea placii de lemn.Cred ca o sa incerc o incinta asemanatoare pt un dif de 10" sa vad cat de bine suna. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Poate o sa sune bine...poate nu.....Tu ai uitat ca incintele se fac in functie de parametrii difului? si cand vb de parametrii nu ne referim numai la diametru. :axe: Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Dar daca te uiti la planul postat de piglett, si simulezi un rezonator cu adancimea de 2cm , latimea de 380, si lungimea de 210 mm , iar rezonatorul sa fie rectangular , sa vezi ca o sa'ti dea fix un fix/pix, pentru diful cu pricina ...iar daca ne uitam putin la volume primul care se vrea ala cu fs mai mare, iar al doilea cu fs mai mic , si calculezi putin o sa vezi ca o sa ai niste spl max la niste frecvente de te doare capul , asa ca planul ala ori este pus la oha , ori intradevar ceva sa brodit si incinta suna ok.....PAREREA MEA...no offense Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Sau se poate incerca asa ceva........dar este mult de munca , si trebuie sa stapanesti bine neste treburi neste chestii ca sa'i dai de cap... Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Notchman, se numeste incinta compound si ceea ce vedeti voi inauntru e un perete despartitor. ce-ati vazut voi acolo, fratilor?!?!?!?! sunt doua camere interioare despartite de peretele ala.INTELES?!?! Link spre comentariu
caudiodesign Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 hmmm........ultima chestie ar semana cu un MLTL,dar oricum,fara parametri nu poti sa faci nimik si piglett nu cred ca s-a gandit atat de departe.Placa din planul lui a fost pusa doar pentru intarire.Parerea mea......Later edit.Piglett, placa aia pusa de tine acolo are alt scop decat cel de intarire ? Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 Mersi pentru notiunea noua invatata astazi ........... :snakeman: Nu acuma pe bune fara suparare , dar nu vad rostul placii aleia , asta daca dimensiunile date de tine sunt corecte........nu il vad si pace pentru ca daca pastram proportiile placa aia ar putea arata si asa:... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum