Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor 380v in 22o v

Vizitator loredanaa

Postări Recomandate

Vizitator loredanaa

Am primit cadou o plita ceramica si un cuptor electric problema este ca nu m-am uitat initial la ele sa vad cum se alimenteaza si cand a trebuit sa le pun in functiune am observat ca se alimenteaza pe 380 imi puteti da un sfat cum pot sa le fac functionale? Multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• djlove

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toate plitele cu inductie pe care le-am montat pana acum se puteau alimenta si la 380V si la 230V. Citeste atent instuctiunile si vezi cum o poti lega si monofazat. De obicei se leaga cele 3 faze impreuna care mai apoi le legi la faza, nulul ramane la fel.Tot ce am motat eu aveau puterea plitei pana la 7KW.Daca puterea la plita ta este mai mare de 4KW trebuie (obligatoriu) sa ii tragi in traseu separat folosind conductoare de 4mm2Sau o legi la o priza de 20A, dar nu folosesti niciodata mai mult de 2 sau 3(2 mici) ochiuri din cele care le are.Bogdan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări