Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare boxe !

Vizitator iulian_dragos

Postări Recomandate

Vizitator iulian_dragos

salut , vreau sa imi recomandati si mie niste boxe 2.0 + statie , pana in 5 - 6 mil. boxele o sa le folosesc intr-o camera de 7m pe 4m , am vazut in targ o firma de boxe chinezeresti TEMEISHEG la 5 mil , cu amplicator incorporat , port usb , avea cam 300w reali, ati auzit despre aceasta firma ? am avut acum cativa ani 2 boxe 2x50w + statie , inca le mai am , dar boxele au membranele rupte , iar la statie este ars un canal. as vrea sa stiu ce posibilitati as avea in 5-6 mil , stiu ca nu prea pot sa gasesc ceva bun si nou. astept pareri , sper ca m-am facut inteles. daca ar fi bune boxele acelea TEMEISHENG , daca ar sti cineva de unde se cumpara mai ieftine din bucuresti , as bate drumul. Eu sunt din craiova. probabil vanzatorul din targ le cumpara de undeva mult mai iefitin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bchendran

4

• Mircea Bartic

1

• mircea888

1

• Toader

1

Amplificator Onkyo A-8630, SH, impecabil, 330 ron

Posted Image

BOXE SONY SS- E44, SH, impecabile 330 ron, PENTRU AUDITII, NU PARANGHELII COCALARESTI!

Posted Image

Nu stiu boxele cum sunt, dar eu cand ma gandesc cum suna ONKYO-ul ala in casa parinteasca (ca-l are tata), imi crapa matzele jucandu-ma cu el (I. Creanga)... la banii astia nu exista in Univers altul mai bun.

Pentru "locatia" lor, PM...

P.S. Pentru boxele alea TEMEISHMELENG, iti dau eu un kil de benzina de 100, ca nu pun altceva in masina mea... For free! Spuf!

Link spre comentariu

ms pt raspuns , alte pareri ?

In niciun caz sa nu-ti iei boxe chinezesti active, ai cele mai mari sanse sa fii dezamagit.Eu sustin aceeasi idee de a cumpara ceva second-hand, un amplificator de macar 2x50w dar fabricat pe vremea cand se faceau lucruri bune. Si acum se fac scule bune pentru auditii dar sunt foarte scumpe.La capitolul boxe aceeasi poveste, cauta ceva SH dar in stare cat mai buna, eventual sa nu fie foarte vechi pentru ca si difuzoarele imbatranesc.O solutie ar mai fi sa cauti sa repari amplificatorul ala pe care il ai deja, probabil nu ar costa mult sa faci asta si ai fi mai castigat decat sa cumperi altul. Apropo, ce amplificator este ala ?
Link spre comentariu

Ia o stație japoneza din anii '80, facuta pana sa se mute baietzii cu producția in China. Erau făcute la un nivel...pur și simplu nu se mai fabrica asa ceva. Si sunt pe gratis la 2-300 de lei.

Link spre comentariu

Daca sunt oricare din: CS-3070, CS-5070 sau CS-7070, parerea mea e ca sunt niste boxe ordinare... Pioneer-ul a avut o serie CS mai veche, seamana cu astea, dar erau de departe altceva...............................

Astea 400 ron

Pioneer CS-557

Posted Image

Astea 400 ron

Quadral Dauphin MKII

Posted Image

Astea 450 ron

Marantz HD550

Posted Image

Astea 450 ron

JBL E30

Posted Image

Cu banii astia poti cumpara niste zdranganele sau niste boxe vintage, de calitate, alese cu creierul... Alegerea e a ta.

In ceea ce priveste amplificatorul, parerea mea e ca daca nu alegi Onkyo-ul ala, in banii aia, o sa fac eu un efort sa-l iau inaintea ta :87

Link spre comentariu

Sunt genul de boxe cu care se sonorizează nunti, botezuri etc. Puterea și portabilitatea sunt mai importante în acest caz decât calitatea sunetului.Iar daca au urlat câțiva ani manele pe la chefuri...însăși energia negativa acumulata le contraindica :d

Link spre comentariu

nu cumpara boxe de sonorizari pentru casa, in special gunoaie chinezesti.Orienteaza-te catre un amplificator Hi-Fi de calitate si o pereche de boxe tot Hi-FiCauta SH , ai toate sansele sa iei ceva de calitate in banii aceiaChinezii nu fac boxe, fac lazi cu difuzoare. Nu au nici cea mai vaga idee ce inseamna sunet de calitate.

Link spre comentariu

pai spunetimi voi niste modele bune pentru casa , sa se auda destul de tare , ca o sa mai dau si cate un chef din cand in cand

Ai vrut sa dai 1200 ron pe gioarsele alea, dupa ce ti-am recomandat in 1000 ron, Technics-urile de mai sus, care rup ficatii pestilor din veceu (cu care au facut altii sonorizare de bar de 150mp), care-i rostul postului de mai sus? Sa-mi fie iertat, dar dupa ce sta omul o ora prin net, sa-ti dea niste raspunsuri clare, fundamentate si la obiect la intrebarile tale si tu treci peste ele pur si simplu... am impresia ca ori nu le citesti, ori am eu o problema... tu nu intelegi ca daca pui 2x75w pe Technics-urile alea sau altele similare, scuipi sange? Ce vrei mai mult, ca eu nu inteleg? Voi ceilalti, intelegeti?

-Boxele nu au nevoie de absolut nici un fel de comentariu...

-Amp-ul il are tata acasa si cu niste standfloors oarecare, am sonorizat la restaurantul Vulturul din Bucuresti, o suprafata de aprox 200 mp cu ~40 persoane, cu el dat la 2 treimi din putere, pentru ca nu puteai mai mult... si n-am adus cine stie ce sicrie profesionale, care suna ca o uzina de armament si care mie personal imi provoaca o stare de voma... Nu mai pupam noi amplificatoare MADE IN JAPAN, din 1989, cu 350 ron, pe vremea in care chinezii faceau doar tenishi...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări