GigiZ Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 am constatat cu uimire ca multe statii profesionale au schemele copiate de la qsc... de ex:alto macro 830 se comporta f bine in realitate, poti sa-l cumperi linistitschema din interior este QSC 100% :supz:si mai erau si altele..de exmplu MX-urile care sunt atat de apreciate de unii....si mai erau...se pare ca aceste scheme qsc sunt "la moda" printre producatorii de amplificatoare profesionaleam vazut ca este cineva care vinde cablaje la asa ceva..si nu sunt foarte complicate..parerea mea...sunt relativ putine piese....intrebarea mea este: cum se comporta in realitate..cum e sunetul..e bun? Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 sunetul e foarte bun..adica in comparatie cu foarte multe alte amplificatoare qsc-ul suna mult mai bine....la claritatea sunetului qsc-ul (cel care il fac eu) bate AV400 si alte amplificatoare pe mosuri fara nici o problema... eu pot sa spun orice,dar probabil nu o sa te convingi de asta pana nu ai langa tine un alt amp si asta...are putine componente, si e fibil..dece crezi ca foarte multe firme opteaza pe schemale astea, in loc sa faca si ei pe mosuri..(nu vorbin de laterali,ca aia intradevar au alte avantaje..vorbesc de cei..normali..irf-uri sa zicem..)....pt ca e foarte performant la cate piese are..raportul pret/calitate nu e batut de aproape nimic....adica eu nu stiu o alta schema ca re la pretul asta sa sune mai bine.. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 eu am alto macro 830 si pot sa spun ca intradevar are sunetul mai special !dupa ce mi-am luat asta am vindut toate amplificatoarele hi-fi care le-am avut ! nu mai imi placea sunetul lor !dar depinde si pe ce boxe se asculta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum