kkkabuu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 primu program merge ok se aprin ledurile da doar cid dau ale ade proba de jos su pe fiecare in parte.ceva de genu am si eu 2 pro. care se aprind ledurile foarte bine unu cite unu cum vreau da tot nu pot face ceia ce vreau.uite pun cele 2 pro. aici si uitate si tu putin la aste poate se pot modivica mai usor asea.mersi mult Link spre comentariu
crispus Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 O clarificare: programele nu pot fi modificate fara sa ai codul sursa. La cel pe care ti l-am trimis le am. Intrebarea mea era daca ti se selecteaza intrarile i3-i0 daca pui 5v pe intrare, si daca se deselecteaza cand pui 0v.Daca da, atunci sa te hotarasti ce vrea fiecare intrare sa faca. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 am incercat da nu e nici o modificare.plobelema e ca eu pe cele 4 intrari deja am 5 v care vin cin mufa de la PC.nustiu de ce da am 4,8V.trebue sa aiba un geapar in interiorul PC? care trebue sal scot.cred asta finca are unu pe montaju asta care aimenteaza cu 5V pinul 15 al mufei.lam scos si pe asta da tot 5 al pe intrari.nustiu ce sa cred Link spre comentariu
crispus Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 In BIOS, cum e setat portul paralel? Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 nustiu ce sa zic acuma o sa intru si o sa vad.da nu prea stiu sa umblu bine in bios sa o sa incerc si dau un raspuns imedeat Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 nustiu sa fac prea multe in bios si pe deasupra am mai gasit si ce se vede in imaginele de mai jos nustiu ce si fac sau ce trebuea sa gasesc acolo Link spre comentariu
crispus Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Pozele arata bine. Portul paralel e setat corect: modul ECP. Ar fi trebuit sa ti se schimbe i-urile daca pui alternativ 5v si 0v. Ai mentinut macar cateva secunde pe 0 si tot atat pe 5v? 4.8v ar trebui sa fie suficient pentru 1 logic... Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 eu 4,8v am e cele 4 intrai deja.fata sai dau eu ceva direct pe mufa fara sa mai bag si in kit.si cid ii dau 5v pe cele 4 intrari nu are nici o modificare Link spre comentariu
crispus Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Mi-e greu sa inteleg ce se intampla la tine. Laptopul meu nu are port paralel si mi-e greu sa vad ce se intampla.Poate intr-o seara as putea sa ma conectez remote la calculatorul tau (ceva gen teamviewer)... Detaliile pe privat... Link spre comentariu
Vizitator ady2dan Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 eu incerc sa facun circuit care sa comande unui bec legat la 220v ac prin portul paralel. Am gasit o schema dar nu functioneaza ceva idei ? si nu as vrea sa folosesc relele Link spre comentariu
Vizitator ady2dan Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 eu incerc sa facun circuit care sa comande unui bec legat la 220v ac prin portul paralel. Am gasit o schema dar nu functioneaza ceva idei ? si nu as vrea sa folosesc releleSchema dupa care am lucrat:http://html.alldatasheet.com/html-pdf/5039/MOTOROLA/MOC3041/1044/4/MOC3041.html Link spre comentariu
kkkabuu Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 da nu e rea schema.nustiu de ce nu vrei cu releu.e mai simplu.da in fine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum