dl_ursu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Salut la un radio cd Renault model RENRDW100-10 as vrea sa folosesc intrarea auxiliara ( daca o are ??) sper sa nu aiba SPDif !!! ,,fara vreo magazie de CD-uriDaca are cineva o idee Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Salut la un radio cd Renault model RENRDW100-10 as vrea sa folosesc intrarea auxiliara ( daca o are ??) sper sa nu aiba SPDif !!! ,,fara vreo magazie de CD-uriDaca are cineva o ideeDin cate stiu aceste aparate nu au intrare auxiliara. Link spre comentariu
dl_ursu Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Am mai sapat un pic si se pare ca modelul Tuner List are intrare SPDIF auxiliara ce foloseste la o magazie de CD-uri sau se poate folosi impreuna cu un adaptor CTVRNX001 vezi aici http://www.docpdf.org/preview.php?url=6 ... letype=pdf Se pare ca m-am lecuit de aceasta chestie deoarece nici in aparat nu se poate interveni pentru a face o chestie mai profi deoarece exista un procesor de semnal SAA7708 care are intrari cd cu spdif2 radio cu radio MPX si acest auxiliar din conectorul extern cu spdif2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum