qazaq Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Buna tuturor!As avea nevoie de niste sfaturi in inlegatura cu programarea unui pic 16f84a,problemele sint urmatoarele:in primul rind nu stiu daca conteaza ca programul care vreau sa-l scriu este facut pt pic 16f84,cand incarc programul pt flash ma intreaba ic progul ca ,,doriti sa schimbati octetii (MSB cu LSB)?,care nu stiu ce vrea sa fie ,cand incarc programul de date acolo nu-mi zice nimica ,dar la verificare i-mi da eroare ,,verificare esuata la adresa 0000h ".Ce nu fac bine sau ce nu-i bine ? tin sa precizez ca in instructiuni mi se precizeaza ,,Oscilator: HS disabled,Watchdog: Disabled,Power up timer: Disabled ".Va multumesc anticipat!! Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Precizeaza si ce hardware (interfata) folosesti la programare! De altfel, poti incerca cu WINPIC! Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Multumesc, am rezolvat problema , nu trebuia sa incarc fisierul flash separat trebuia doar sa incarc fisierul eeprom si asa a mers struna.Dealtfel programatorul folosit este :multi pic programmer 5v2,care functioneaza f.bine.Va multumesc! Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Problema tot nu s-a rezolvat cred ca nu-i scris corect picu,de exemplu winpic800 nici nu vrea sa incarce fisierele ,i-mi da eroare ceva pe linia 0 de date .Atasez fisierele: Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Atasez fisierele: Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Si inca ceva ,fisierele astea in winpic800 nici nu ma lasa sa le incarc,i-mi da eroarea:,, rand 0 data gresita".A incercat cineva sa programeze cineva fisierele astea?Dealtfel sint dumpurile pt. xprog.Icprogul i-mi modifica bitii la incarcarea fisierului flash,pony progul nu-l modifica dar baiu e ca nu-mi recunoaste interfata.Nu mai stiu ce sa fac,ce nu-i bine?De ce winpicu nu ma lasa sa incarc fisierele?In winpic cum incarc separat flash-ul si separat datele fiindca eu am 2 fisiere de scris in pic?Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum