Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor Masina de spalat

profesorul01

Postări Recomandate

functionarea este in felul urmator. firul care pleaca din cele 2 fire unite va fi mereu nulul, sa zicem. deci va fi mereu bagat direct in priza. intre cel albastru si cel alb care sint libere se leaga condensatorul. Al doilea fir care vine din priza se va lega si el pe un piciorus sau altul al condensatorului, in functie de sensul de rotatie dorit. sper ca am fost suficient de explicit. daca nu , am sa incerc sa pun o mica schema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profesorul01

6

• miron1947

2

• davidut5

1

• boederyakumo

1

Punei carbuni noi in primul rand,Eventual schimbai rulmenti sa nu ai surprize neplacute si cam asta ar fi daca e de la masina de spalat are 2 poziti desi in pozia "inainte"o sa se invarte mai tare stiu de ce motor zici parca vad masina de spalat dar nu imi amintesc marca

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator tyc

La masinile de spalat se folosesc motoare asincrone.In general ,un motor asincron are 4 fire:doua la infasurarea de forta si doua la infasurarea de excitatie;schimbarea sensului se face prin schimbarea inceputului infasurarii de excitatie.Viziteaza EmilMatei.ro si gasesti legarea motorului de masina de spalat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări