Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare fisiere sterse

Palade Vlad

Postări Recomandate

Salut. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot recupera niste fisiere (toate schemele pe care le-am adunat in 2 ani) pe care le-am sters cu SHIFT+DELETE intr-un moment de neatentie.Va rog mult sa ma ajutati.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

2

• Palade Vlad

2

• niq_ro

1

• csl1131

1

Top autori în acest subiect

depinde..daca pe partitia respectiva nu ai mai pus alte fisiere, atunci ai sanse foarte mari ca sa le mai recuperezi..erau cateva programasa..de ex easy recovary, eu cam asta il foloseam, dar mai erau si altele.. windowsul daca stergi fisierele informatia nu se pierde atata timp cat nu e scrisa alta informatie peste... deci..daca nu ai mai scris alte/multe fisiere pe partitia respectiva(si nu e pe care e windorsul) atunci ai sanse foarte mari ca sa le aduci inapoi..

Link spre comentariu

Daca e SHIFT + DEL, nu-s in Recycle Bin :(

Solutii: cauta "easy recovery pro" si ruleaza-l. Pana atunci, foloseste cat mai putin calculatorul de pe care ai sters fisierele. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat ai sanse mai mici sa mai recuperezi ceva.

Link spre comentariu

Si NORTON UTILTIES face asta, prin NORTON UNERASE.Oricum, orice soft vei folosi, instaleaza-l pe alta partitie decat pe cea de pe care vrei sa recuperezi datele pierdute, altfel risti sa le pierzi prin scrierea softului peste datele tale !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări