Palade Vlad Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Salut. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot recupera niste fisiere (toate schemele pe care le-am adunat in 2 ani) pe care le-am sters cu SHIFT+DELETE intr-un moment de neatentie.Va rog mult sa ma ajutati.Multumesc. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 in RECYCLE BIN nu-s? Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 depinde..daca pe partitia respectiva nu ai mai pus alte fisiere, atunci ai sanse foarte mari ca sa le mai recuperezi..erau cateva programasa..de ex easy recovary, eu cam asta il foloseam, dar mai erau si altele.. windowsul daca stergi fisierele informatia nu se pierde atata timp cat nu e scrisa alta informatie peste... deci..daca nu ai mai scris alte/multe fisiere pe partitia respectiva(si nu e pe care e windorsul) atunci ai sanse foarte mari ca sa le aduci inapoi.. Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Daca e SHIFT + DEL, nu-s in Recycle Bin :( Solutii: cauta "easy recovery pro" si ruleaza-l. Pana atunci, foloseste cat mai putin calculatorul de pe care ai sters fisierele. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat ai sanse mai mici sa mai recuperezi ceva. Link spre comentariu
al_ex Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Sau Stellar NTFS. Dar downloadeaza-l de pe alt calculator, nu mai umbla la al tau! Scoate hardul si pune-l in alt computer, nu instala softul de recovery pe el! Link spre comentariu
TECH_FUN Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Si NORTON UTILTIES face asta, prin NORTON UNERASE.Oricum, orice soft vei folosi, instaleaza-l pe alta partitie decat pe cea de pe care vrei sa recuperezi datele pierdute, altfel risti sa le pierzi prin scrierea softului peste datele tale !!! Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 AM reusit sa le recuperez cu Easy Recovery Pro. :supz: :supz: .Va multumesc tuturor pentru ajutor :partyman: . Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 10, 2005 Partajează Postat Noiembrie 10, 2005 :supz: :rock: :partyman: :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum