Vizitator pAKy Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Salut, vreu sa achizitionez un difuzor pentru bass de 12". V-as ruga pe voi, cunoscatorii, sa-mi dati niste sfaturi si niste modele de difuzoare bune. Buget 200 ron. Vreau sa-l folosesc pentru casa. Eu ma gandeam la un Difuzor EW-1205. Dar as vrea ceva cu frecvente mai joase... Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator pAKy Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Macar niste pareri despre Difuzor EW-1205 pls ?? :cry: Link spre comentariu
Vizitator pAKy Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Il folosesti in casa, ca ce?.....Ca subwoofer........intr-o incinta pe x cai.....Aplicatia in care il vei folosi.Ideea este sa fac un "sistem" 2.1 (2 incinte medii +inalte si o incinta pentru bass)Pentru muzica D&B, Dub Step, Rap, Raggae.Sunt bine venite orice idei (incinte, difuzoare, filtre, etc) MS! Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Am facut multe incinte cu acest dif, este un difuzor de auditie nu de bass.Daca vrei sa faci sonorizari in aer liber merge cu brio mai ales la pretu care il are Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 cauta un difuzor auto pentru aplicatia ta Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 nu este bun unul auto daca tot vrei difuzor bun - si ai de unde pune ceva peste poti lua de pe okazii dayton ti - este un difuzor foarte bun si merge in cutie inchisa sau bas reflex - gasesti pe net si cutiile recomandate , dimensiuni , etc . http://www.okazii.ro/catalog/44610183/s ... n-usa.html cel care il vinde activeaza si pe aici din cite stiu . Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Ai putea incerca de la Monacor iar caracteristicile legasesti aici http://www.monacor.ro/catalogue-product ... SubKtg=520 Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 nu este autochiar nu se recomanda in masina ! Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Salut, vreu sa achizitionez un difuzor pentru bass de 12". V-as ruga pe voi, cunoscatorii, sa-mi dati niste sfaturi si niste modele de difuzoare bune. Buget 200 ron. Vreau sa-l folosesc pentru casa. Eu ma gandeam la un Difuzor EW-1205. Dar as vrea ceva cu frecvente mai joase... Multumesc ! deci omu vrea pt casa nu auto Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=300-762 Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 eu nu ti-am spus ca nu e bun sau ca nu se preteaza pt in casa dar omu vrea si ceva mai ieftin si sincer ingesui o gramada de bani in el ca sa stea de geaba restul de 300w, cat cerezi ca poti asculta in casa 400w Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 o dai la intors ?iar "galagia" facuta de un dinfuzor nu are legatura cu puterea lui .asta nu este un difuzor cu spl mare . Link spre comentariu
Optiplex Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 cam off-topic . cei de la parts-express aduc si in Romania? si cat au taxele ? Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 ce sa dau la intors am zis eu cunva ca nu e bun difu dayton sau ce? nu am facut de cat sa-i prezint un model de dif cum a cerut sa fie ajutat asa ca nu lega aiurea de mine ca nu team deranjat cu nimic sau poate ai un dayton si nu sti cum sa-l vinzi Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 da trimitdar taxele de transport sunt enorme .iti poti simula usor si vezise plateste si tva la unele produse .dar poti comanda din europa difuzoare bune daca doresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum