ohamoha Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Salut, Incerc sa fac doua PIC-uri sa comunice la distanta ceva mai mare. Binainteles ca m-am orientat direct la asta: RFM12BP E cam cel mai puternic pe care l-am putut gasi pe la magazine (500mW). Doar ca nu-mi prea place de el pentru ca nu functioneaza exact asa cum ar trebui. Adica exista diferente intre manual si ce face el in realitate. Folosind o sursa facuta de altcineva am reusit sa-l fac sa mearga, dar are aspect de improvizatie. Intrebarea este, ce module radio ati folosit si va plac? Ati incercat distante mai mari? M-ar interesa macar 1 Km. Merci Adi Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Salutare, nu am incercat pe distanta mai mare de 100-150m dar sunt mutumit ca stabilitate, folosesc RFD21733 l-am luat de aici singura chestie naspa e ca are nevoie de voltage shifter pt ca lucreaza cu nivele logice de 3V max la o alimentare de 1,9 la 3,6V. Uite datasheet. Link spre comentariu
ohamoha Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Multam frumos.Am vazut ca au si un model RFD21734 care ar trebui sa mearga pana la 1000 metri. Am sa fac o incercare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum