iuli09 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 vreau sa montez una dintre aceste doua tipuri de antena pe masina pe care dintre cele doua ar trebui sa aleg ? le-as putea inseria pe amandoua , sau e mai bine cu doar una dintre ele ? Mentionez ca ambele antene sunt chinezarii , relativ ieftine ; m-ar interesa care dintre cele doua tipuri obtine rezultate mai bune . Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Cred ca cea din dreapta ar merge mai bine, datorita amplificatorului incorporat care (cred) ca-l are. Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 ar fi o idee proasta sa le inseriez ? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Daca le inseriezi nu o sa mai mearga nici una. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Prima este o antena clasica pentru Auto iar a 2-a este un amplificator serial pentru antene auto ce se preteaza in zone unde semnalul este slab sub un anumit prag ,,daca semnalul este standard amplificatorul nu este necesar ....... Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 semnalul este ok insa eu am probleme cu receptia ; in oras e ok ,dar in exterior nu reusesc sa prind niciun post de radio care sa mearga decent Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Cred ca cel mai bine faci proba, si cu si fara amplificator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum