Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

buton - potentiometru

dorul3t

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorul3t

6

Top autori în acest subiect

mersi comfel...nu ma ajuta cu nimic sa dau search pe google... caut pe google si magazine auto de 2 saptamani asa ceva.. sunt prea scumpe alea originale de ex de vw e in jur de 340 ron bucata si sunt scumpe... vreau sa fac sistemele de incalzire in scaune care le am pe potentiometru... in trepte...ma gandesc ca cineva de pe aici stie unde se gasesc asa cevaam gasit pe unu care detine butoane d-astea la kit-urile ce le vinde el..dar chestia e ca nu vinde butoanele separat... ci numai cu incalzirile in scaune...

Link spre comentariu
Vizitator comfel

mersi comfel...nu ma ajuta cu nimic sa dau search pe google... caut pe google si magazine auto de 2 saptamani asa ceva.. sunt prea scumpe alea originale de ex de vw e in jur de 340 ron bucata si sunt scumpe... vreau sa fac sistemele de incalzire in scaune care le am pe potentiometru... in trepte...ma gandesc ca cineva de pe aici stie unde se gasesc asa cevaam gasit pe unu care detine butoane d-astea la kit-urile ce le vinde el..dar chestia e ca nu vinde butoanele separat... ci numai cu incalzirile in scaune...

Da interesanta treaba .ce model de Masina ai ...??Eu la MB am asemenea potentiometru (impropriu spus deoarece este un comutator in 3 trepte iar la scaunul dreapta fata daca nu sta nimeni pe el nu pleaca caldura la scaun ...am un senzor sub scaun )Trebuie sa masori ce curent ia un scaun (caldura )dupa aia sa cauti potentiometru...nu toate se potrivesc ..... :da
Link spre comentariu

daca intrii pe linkul urmator o sa vezi cu ce ma ocup... http://www.auto-accesoriu.wgz.ro/menu/oferta/incalzire-scaune/kit-incalzire-2-scaune (e site-ul meu)

vreau sa fac si un sistem reglabil pentru kiturile alea de incalzire in scaune...

ar fii mult mai practic...

ideea e sa gasesc de unde sa cumpar asa butoane..

omu de care spuneam mai sus.. bineinteles ca nu vrea sa-mi dea sursa pentru butoane..

Link spre comentariu
Vizitator comfel

daca intrii pe linkul urmator o sa vezi cu ce ma ocup... http://www.auto-accesoriu.wgz.ro/menu/oferta/incalzire-scaune/kit-incalzire-2-scaune (e site-ul meu)vreau sa fac si un sistem reglabil pentru kiturile alea de incalzire in scaune...ar fii mult mai practic...ideea e sa gasesc de unde sa cumpar asa butoane..omu de care spuneam mai sus.. bineinteles ca nu vrea sa-mi dea sursa pentru butoane..

Da interesant. practic si la un pret acceptabil ...Te rog masoara curentul care il ia tot ansamblu in Amperi . in functie de puterea absorbita incerc sa iti fac rost de....Doresti potentiometru sau un comutator in 3 trepte (parerea mea comutatorul este mai fiabil iar reglarea temperaturii se face in functie de rezistenta pusa intre ploturile comutatorului..).... Daca te axezi pe potentiometre acestea trebuie sa fie bobinate si sa duca o putere de cel putin 50w .....12v *3A(exemplu )= 36wLa ambele ma interesez de pret per bucata si iti comunic ........ :da
Link spre comentariu
Vizitator comfel

luand in considerare ca plasele pe un scaun au cam 38 W rezulta 3,2 A

Dupa cum am spus pana in 50w ma interesez si iti comunic maine ...... :daLuam legatura pe MP..............
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator comfel

comfel...

ai gasit ceva?

Sa stii ca nu te-am uitat am cautat dar toate sunte peste 120ron .acum astept un raspuns de la un amic care se ocupa cu asa ceva in Italia .am vizionat si linkurile postate de iulianis.. dar nu sunt valabile ptr tine ...drept sa iti spun te complici si cresc preturile de cost ..

Iti trimit un mp cu o ideie ..... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări