Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calitate condensatori

Vizitator iceandy

Postări Recomandate

Vizitator TRIBEX-ARAD

eu nu vreau sa ma acuze cineva ca ma laud,nu sint comerciant ,s-a intimplat sa gasesc o oferta mare in iarna si in primavara asta.

Dar vreau sa-si spuna parerea colegii care au luat ,cam 100 colete lunar peste tot.Unde am trimis cind a fost cantitate si ambalajele originale.

si de vede ce scrie pe ele.Pe mine m-a interesat sa am cu ce lucra si sa fie de calitate, ca au 11mm ,sau 12 mm ,sau etc nu ma intere -n-am mai facut constructii de pe vremea lui ceausescu la casa pionierilor din lipsa de timp. In service se apreciaza mult garantia oferita,pe ce marfa este prin tara n-am curaj sa dau 6 luni sau 12 garantie pe lucrarile executate!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

11

• zal

7

• misuraelectronic

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mi-au trecut destule aparate prin mana si am vazut multe firme de condensatoare la viata mea si zic asa:

- Panasonic/Matsushita, Nichicon, Rubycon, Sanyo - sunt cele mai bune (cele originale, bineinteles).

- Calitate foarte buna ar mai fi : Jamicon, Nippon, Elna, Samxon. Din cei low-cost, CapXon sunt surprinzatori de buni, isi pastreaza capacitatea si Esr ani buni; mai gasiti unii umflati prin lcd/led dar alea-s medii unde se disipa multa caldura...si chiar si asa rezista ani buni!

Samwha sunt sub CapXon cu mult. Din pacate nu prea se gasesc CapXon in Ro.

Multi zic "Aaa Capxon, astia se umfla in sursele LCD, sunt de proasta calitate" . Dupa cat timp se umfla?? 6-7 ani? Samwha rezista pe sfert la caldura asa mare.

Calitate slaba (marci populare) : Sancon, Teapo, Chang, Lelon, Daewoo/Partsnic. Yageo sunt cei mai slabi !!! Evitati-i!!!

Din firmele low-cost, CapXon si Jamicon as cumpara oricand!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări