Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mazda626

mircea626

Postări Recomandate

De ce masinile nemtesti? Sunt foarte bune in general (nu vreau sa incing spiritele unora, dar Opelurile sunt proaste, chiar si cele noi, desigur exista excepti intotdeauna), dar la masinile nemtesti nu se strica nimic?De ce unele modele Toyota sunt pe locul intai la clasificarile de fidelitate (adica nu se strica usor).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea626

7

• dividivus

5

• Bercu Giuliano

4

• cristimm

2

pt ca asta e adevarul.....am masina nemteasca(opel)are 27 ani si abia acum i-am facut motorul.....la 250.000 km nu am avut uzura pe vibrochen(i-am luat cuzineti cota 0)nici pe camasile pistoanelor(segmenti standard)....si am tot avut masini(frantuzesti,japoneze)...iar cam toti prietenii mei tot de masini nemtesti au fost multumiti....am un amic,are un mercedes 230(124) care a mers fara ulei special sa sparga motorul(avea unul de rezerva)aproape o saptamana si nu a reusit....dar poate pana la urma tine si de bafta proprietarului si de felul in care intretine masina....

Link spre comentariu

multumesc tare pt raspunsuri.dar apropo de motoare,al meu are peste 350.000 si nu are nici un fel de problema.eu cred ca japonezele sint cele mai bune.dar oricum nu ma pricep asa ca parerea mea... :toimonster:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator theSaint

Off topic, va spun ca am si eu o Mazda 929, din 1982, 2000 cmc, benzina. Bune masini. In familie s-au perindat cateva modele de Mazda.... si am numai cuvinte frumoase despre ele. Daca printre voi posesori de Mazda, (poate Mircea626), e cineva care ma poate ajuta in priviinta pompei de benzina electrice? A mea s-a stricat, am cumparat alta, bosch... dar e prea puternica. Acum incerc sa aflu o solutie de montaj ca sa ii scad puterea de alimetare, si implicit debitul, sau... sa o schimb cu alta. Dar... de unde alta?Va salut pe toti, si... ma bucur ca am gasit in sfarsit pe un forum, o discutie despre un model Mazda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări