dividivus Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 De ce masinile nemtesti? Sunt foarte bune in general (nu vreau sa incing spiritele unora, dar Opelurile sunt proaste, chiar si cele noi, desigur exista excepti intotdeauna), dar la masinile nemtesti nu se strica nimic?De ce unele modele Toyota sunt pe locul intai la clasificarile de fidelitate (adica nu se strica usor). Link spre comentariu
Cristiano Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 si....pana la urma tot masinile nemtesti sunt mai bune :supz:Asta asa e. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 pt ca asta e adevarul.....am masina nemteasca(opel)are 27 ani si abia acum i-am facut motorul.....la 250.000 km nu am avut uzura pe vibrochen(i-am luat cuzineti cota 0)nici pe camasile pistoanelor(segmenti standard)....si am tot avut masini(frantuzesti,japoneze)...iar cam toti prietenii mei tot de masini nemtesti au fost multumiti....am un amic,are un mercedes 230(124) care a mers fara ulei special sa sparga motorul(avea unul de rezerva)aproape o saptamana si nu a reusit....dar poate pana la urma tine si de bafta proprietarului si de felul in care intretine masina.... Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 multumesc tare pt raspunsuri.dar apropo de motoare,al meu are peste 350.000 si nu are nici un fel de problema.eu cred ca japonezele sint cele mai bune.dar oricum nu ma pricep asa ca parerea mea... :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator theSaint Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 Off topic, va spun ca am si eu o Mazda 929, din 1982, 2000 cmc, benzina. Bune masini. In familie s-au perindat cateva modele de Mazda.... si am numai cuvinte frumoase despre ele. Daca printre voi posesori de Mazda, (poate Mircea626), e cineva care ma poate ajuta in priviinta pompei de benzina electrice? A mea s-a stricat, am cumparat alta, bosch... dar e prea puternica. Acum incerc sa aflu o solutie de montaj ca sa ii scad puterea de alimetare, si implicit debitul, sau... sa o schimb cu alta. Dar... de unde alta?Va salut pe toti, si... ma bucur ca am gasit in sfarsit pe un forum, o discutie despre un model Mazda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum