cos22tm Postat Noiembrie 6, 2005 Partajează Postat Noiembrie 6, 2005 Salut ! fiind in cautarea unor boxe de raft (sateliti) m-ar tenta o solutie DIY : sateliti 2cai cu dif de bass/medii : Visaton W130 SC 4ohm . Fiind ecranat si avand un Vas redus as fi excelent ca satelit , putand fi pozitionat fara probleme langa un TV CRT. cred ca se aude ok intr-o incinta de 3,8L dupa cum am simulat in BB6 http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _1_12.html la tweeter inca nu m-am gandit dar sigur ceva 1" si care sa se completeze cu W130 SC. Mai are cineva incinte cu acest difuzor W130 ? suna acceptabil ? Link spre comentariu
nixforever Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 si eu am cumparat 2 difuzoare din astea, inca nu le-am facut incinta dar ma tenteaza ceva pe la 6-7 litri ,nu stiu daca in 3 litri suna acceptabil, dupa ce o sa fac incinta o sa iti spun cum suna in 6 litri, si ca tweeter poti folosi mai multe ptr ca cu w130 sc poti urca pan la 4-4.5khz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum