Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura cu tiristoare duble de putere?

Vizitator adii_35

Postări Recomandate

Vizitator adii_35

Va salut.Am si eu o intrebare:se pot folosi tiristoare duble de putere la aparatele de sudura? Si daca da,puteti sa postati o schema sau sa ma indrumati spre un sit sau firma specializata.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

2

• omidebulas

2

• cipriyan123

1

Top autori în acest subiect

Va salut.Am si eu o intrebare:se pot folosi tiristoare duble de putere la aparatele de sudura? Si daca da,puteti sa postati o schema sau sa ma indrumati spre un sit sau firma specializata.Va multumesc anticipat.

se pot folosi numai ca sa regleze arcul electric dupa transformator
Link spre comentariu

Puteti sa adaugati o schema?va rog. Am MT431-80-12 NHO

poti cauta pe net pe google "punte redresoare comandata "dar iti garantez ca nu va merge ..... am incercat eu intradevar ... poti regla curentul dar nu vei putea suda ... stropeste prea mult ...din cate mi-a explicat cineva , sunt ceva trecei prin 0 , trecere care intrerupe arcul electric poti insa sa faci o punte redresoare folosind tiristorii ca diode , alimentand portile acestora
Link spre comentariu

aveti nevoie de bobina de filtraj dupa puntea comandata cu tiristori....e ceva mai complicat decat pare la prima vedere...

da,trebuie facuta o bobina serioasa chear mai mare decat transformatorul in sine si atunci da randament si merge bine pe bazic,inox.
Link spre comentariu

aveti nevoie de bobina de filtraj dupa puntea comandata cu tiristori....e ceva mai complicat decat pare la prima vedere...

intradevar ... trebuie si o bobina ... eu am folosit la un moment dat secundarul de la un al doilea aparat de sudura .... scotea cam 48 de v din cate imi aduc aminte am renuntat la proiect , in favoarea unui invertor de sudura semifofesional de la valex ..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări