mariobe Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 salut!am un frate care vrea sa-si faca o pereche de vtp cu difuzoare din categoria cea mai mica suplimentata cu un subwoofer Problema ca pe piata nu se gasesc amplificatoare 2*1 si as avea nevoie de ajutorul vostru fie pt constructia lui (de ex un 1*50+2*20w) ori pt achizitionarea lui(in caz ca poate face cineva la comanda)Sunt sigur ca am vazut pe undeva o schema cu un integrat destinat pt auto cu 4 canale din care doua cate doua puteau fi puse in bridge adica sa spunem ca erau 4*20 puteau fi 2*40 sau 1*40 +2*20,problema e ca nu stiu ce transformator ar putea sa ofere destula putere unui astfel de integrat la doar 12 vastept ideile voastre eventual daca aveti vreo una sa-mi spuneti si ce transformator ar avea nevoie,e cineva in orasul meu care face la comanda dar aceept si oferte din partea voastrams anticipat Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 La 12v(maxim 18v) merge bine TDA7377. Are 4 amplificatoare pe care le poti folosi individual sau 2 cate 2 in punte. Eu l-am folosit 2.1 si am fost multumit de el.PS: Nu are chiar puterea pe care ai cerut`o prima data, dar pot sa`ti spun ca e suficient. Link spre comentariu
ALVIN Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Am eu ce-ti trebuie, mai multe amanunte la "Vanzari", pe prima pagina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum