Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 2+1

mariobe

Postări Recomandate

salut!am un frate care vrea sa-si faca o pereche de vtp cu difuzoare din categoria cea mai mica suplimentata cu un subwoofer Problema ca pe piata nu se gasesc amplificatoare 2*1 si as avea nevoie de ajutorul vostru fie pt constructia lui (de ex un 1*50+2*20w) ori pt achizitionarea lui(in caz ca poate face cineva la comanda)Sunt sigur ca am vazut pe undeva o schema cu un integrat destinat pt auto cu 4 canale din care doua cate doua puteau fi puse in bridge adica sa spunem ca erau 4*20 puteau fi 2*40 sau 1*40 +2*20,problema e ca nu stiu ce transformator ar putea sa ofere destula putere unui astfel de integrat la doar 12 vastept ideile voastre eventual daca aveti vreo una sa-mi spuneti si ce transformator ar avea nevoie,e cineva in orasul meu care face la comanda dar aceept si oferte din partea voastrams anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALVIN

1

• paul14

1

• mariobe

1

Top autori în acest subiect

La 12v(maxim 18v) merge bine TDA7377. Are 4 amplificatoare pe care le poti folosi individual sau 2 cate 2 in punte. Eu l-am folosit 2.1 si am fost multumit de el.PS: Nu are chiar puterea pe care ai cerut`o prima data, dar pot sa`ti spun ca e suficient.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări