Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ma poate ajuta cineva cu o schema clara pt OPA2134?

Vizitator Panadol

Postări Recomandate

Vizitator Panadol

Dupa cum am mai poastat pe aici pe colo..Am 2 buc OPA2134 Si rog anticipat un binevoitor sa-mi dea o schema clara pt acest operationalEu am ceva documentaie despre el dar inafara de date tehnice si schema bloc nu am imi trebuie o schema pt. aplicatii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

3

• FIXVID

2

• Swat Cat

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Panadol

Deci de la un mixer plec cu semnalul in acest opa din opa la un filtru activ pe 3 cai idea e in felul urmatormixerul vreau sa-mi stae in 0 db. iar opa-ul sa-mi ridice pina unde se poate maxim cit poate sa duca idea e ca pe alimentare am o sursa cu cu +- si 0 de cam 14 vAsta ma intereseaza in primul caz iar in al doilea cazsa-l fac un preamplif de microfon super capabil daca se poate sau cit se poate Am documentaia dar nu stiu sa fac schema pt el nu inteleg mare lucru de acolo si mai sunt si 2 rezistente pe care nu inteleg neam cum vin in schemaapoi una dintre ele "cica-i" reglabila apoi daca eu nu stiu cum vin ele in schema de unde sa stiu care-i cea reglabila? de asta va cer ajutorul PLS.!!!!!!!!

Link spre comentariu
Vizitator Panadol

3 sute de mii mau costat dar am facut comanda printr-o firma cica le-au adus din Anglia parca daca nu ma insel Patronul imi e prieten si nu ma dus prea mult adica drumul si alte taxe pe care nu le-am intelesAcum am problema cu schema pe care nu stiu cum sa o fac.......

Link spre comentariu
Vizitator Panadol

Mda interesante shemele dar tot nu ma ajuta:( am vb cu cineva despre opasi mi-a spus in felul urmator ca-i f important ca schema sa fie in asa fel conceputa incit sa nu folosesc condensatori pe intrare si iesire acu... nu-s ce sa mai cred... Vreau sa fac ceva hi fi macar ca-ci deaia am cumparat acest integrat Poate ma va lumina si pe mine cineva cu o schema bine pusa la punct ceva bun nu neaparat testat.Multumesc celor care ai facut eforturi pina acum si m-au bagat in seama:)

Link spre comentariu

hm as vrea sa fac preampliful ala numai ca mi se par cam scumpe op urile alea 30ron (2 buc daca am inteles bine)... alte variante de op mai ieftine stiti? (dar care totusi sa sune bine)

Link spre comentariu
Vizitator Panadol

Multumes pt ajutor am facut preamplificatorul dupa acea schema aseara,am stat la o votka si mi-am batut capul,merge SUPEERR!!! a meritat urmeaza sa-i gasesc un loc in carcasa si sa ma bucur de sunetul lui urmind ca in viitorul apropiat sa-l fac pe urmatorul pt. un microfon

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări