Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bord renault megane Scenic II

Vizitator Vida Florin

Postări Recomandate

Vizitator Vida Florin

primul defect a fost unul din cei 5 cond cu tantal tip smd in scurt, nu l-am gasit, functionind fara aproape 3 ani. In urma cu o saptamina s-a defectat din nou gasind tr mos -fet IRF 3710 in scurt, l-am inlocuit insa dupa circa o saptamina s-a dus din nou , l-am inlocuit cu un IRF 2807S insa nu functioneaza . Integratul care il ataca nu se alimenteaza pe pinul 7 tensiunea fiind 0V.Urmarind pe cablaj am ajuns ca +-sul il cam ia printr-o dioda care este cuplata in colectorul unui smd iar emitorul ar merge la bara de + 12V. Am citit descrierile D-nului Dan Popescu insa nu am inteles cum se alimenteaza acest circuit. De aceaa vin cu rugamintea de a mai veni cu unele precizari in acest sens. In prezent sunt cu acest bord pe masa de ,,operatie" . Daca nu va deranjeaza dati-mi un beeep la acest nr de telef 0723545211 si va suna eu pentru amanunte. Daca mai sunt colegi cu alte sfaturi le astept cu placere . Miiiiii de multumiri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări