Vizitator danm3gtr Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Buna la toti,M-am mai uitat pe forum si din cate am vazut, e destul de dificil modificarea blocului UUS dintr-un Darclee S643A.As dori, daca se poate niste explicatii mai simple, (ca la cei din deal) cam ce-ar trebui sa fac sa prind ceva mai mult de un post radio.Am comandat de pe forum un alt bloc uus, pentru ca a meu original cred ca este mort, dar in orice caz e tacut orice i-as face.Mi-a venit blocul uus, l-am curatat cu alcoolt de electronice, l-am uscat cu feonu, si l-am montat dupa cateva ore.I-am taiat cate o spira, din bobine, rezultatele sunt ca, prind un post radio care e la 100 de metri de mine, dar cred ca prin interferenta mai mult, pentru ca abia se aude cu volumul si tonul la maxim.Antene...i-am bagat antena aia a lui din interior, si antena de pamant care este legata afara de gardul de la o gradina si impamantat, si am observat ca se aude ceva mai bine.Apoi am incercat un ecc83 in locul ecc85-urilor, 2 la numar, si am vazut ca se aude mai tare, dar tot insuficient.Dati-mi si mie o schema simpla...ceva...acolo macar ochiu magic sa se miste si sa prin ceva posturi pe blocul asta uus.Dispun de blocul vechi daca e nevoie de lucrat ptr incercare prima data. Link spre comentariu
mila Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 1)In loc de ECC85 cel mai bine merge ECC88 sau E88CC,6DJ8,6H23P la limita chiar PCC88 si mai la limita ECC812)Nu recomand modificare blocului UUS la Darclee ci utilizarea convertoarelor de banda! Link spre comentariu
Vizitator danm3gtr Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Piese? Schema? n-am decat condensatori, rezistente si ceva diode de sticla rosii...ceva de viteza mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum