Vizitator marcello Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 detin o sursa de alimentare 19V 13A si cred ca are o tensiune de riplu prea mare ca-ci mi-a ars un hdd si-mi spunea cineva ca sar putea asta sa fie problema cu as reusi sa-i scad acest riplu? rog daca stie cineva sa ma ajute. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 19v-13a,da ce alimentati? atata consum are respectivul pc sau ce o fi? Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 e un pc all in one si de aceea ii trebuie sursa de 13A Link spre comentariu
pegas Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 pai stai un pic. 19v? hardul merge la 12v... Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 mai are inauntru ceva ce transforma toate tensiunile care ii trebuie eu am o sursa externa cu care il alimentez . Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Posibil acel step-down converter(sursa interna a PC-ului) are un electrolitic devalorizat, cu ESR-ul prea mare, de aceea ati avut probleme.Sursa externa puteti s-o lasati in pace, atata timp cat nu a defectat sursa interna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum