Vizitator tyc Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Poti determina valoarea scc masurand curentul pe care-l debiteaza pe o rezistenta,alimentezi soclul de la o sursa cu tensiune si cand variezi tensiunea intre 3,5 si 4,5V curentul trebuie sa ramana aceelasi.R=6,8 ohmi,U=3,5...4,5V maxim!Dupa ce ai facut masuratorile(curentul maxim e interesant),trimitele si vedem de ce led ai nevoie acolo,d'asta chinezesc. Link spre comentariu
Vizitator octavt Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=14552 Am gasit aici un LED asemanator, am cerut si cateva detalii, daca se pricepe cineva de pe forum, va rog sa imi indicati daca e corespunzator cu ce imi trebuie mie, daca nu poate gasiti ceva pe site-ul ADELAIDA. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator octavt Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Multumesc, tyc, sa vad unde gasesc o sursa cat de cat stabilizata si cu un variator de tensiune. Teoretic ar trebui sa am. Prost e ca daca soclul nu iese din lanterna, cum spuneam mai sus, habar n-am cum Dumnezeu sa-l alimentez. Poate var o tija metalica (andrea) in lanterna si minusul o fi la carcasa. Mi-ar trebui inca vreo 3 maini! Sa incerc cumva. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 http://www.adelaida.ro/product_info.php?cPath=87_118_263_305&products_id=14552Am gasit aici un LED asemanator, am cerut si cateva detalii, daca se pricepe cineva de pe forum, va rog sa imi indicati daca e corespunzator cu ce imi trebuie mie, daca nu poate gasiti ceva pe site-ul ADELAIDA. Multumesc.Poate e bun(vezi la TME.ro ca Ade de acolo le are),ledurile astea-s vechituri,daca nu afli curentul,orice led e bun(pana se arde).In stilul asta ,cumpara led de 3W de pe la un mag de pe la voi si monteaza-l. Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Vezi la o firma care incepe cu miv...., au leduri de 1W si 3W la preturi de pana la 7 lei, cu tot cu posta te duce la 10 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum