cosmin_h Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Buna!Dupa cum spune titlul am un Dell INSPIRON 1501 pe care am instalat Windows 7 si am probleme cu driverele de la placa video, am incercat cu driverele de la vista dar se pare ca nu merge.A mai patit cineva asa?Multumesc Link spre comentariu
radue Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Si eu am ( si folosesc curent ) un astfel de jefulet. La inceput am avut ceva probleme cu placa video, cu driverele pe 64 de biti defapt, in ideea ca nu prea gaseam, dar apoi au inceput sa apara si merg fara probleme.Nu am mai instalat windows-ul pe el cam de cand a aparut W7 ofical pe piata, dar stiu ca atunci am bagat ultimele drivere de 64 de biti de la ATi de pe site. Daca tin bine minte era deja packul acela cu drivere pt placile de baa obsolete, ca de prin vara trecuta stiu ca s-a renunta la suport de drivere la tot ce e anterior serieri 4K.PS: W7 stiu ca iti instala automat drivere pt placa video, cel putin pe modelul acesta. Acelea nu merg ? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Problema la mine e la filme, daca vreau sa ma uit la filme, nu pot sa ma uit in full screan ca mi se inegreste ecranul si imi spune ca e o eroare la driverul placii video Link spre comentariu
2informaticos Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Ai incercat sa instalezi driverul de vista din setup, sau manual?De multe ori un sistem de operare nu inghite un driver pt ca in setup verifica pe ce sistem se instaleaza; insa manual, din device manager, driverul se incarca si functioneaza f bine...Eu am incarcat asa inclusiv driver de xp in win7; pt un usb wireless de la zydas. Link spre comentariu
radue Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Problema la mine e la filme, daca vreau sa ma uit la filme, nu pot sa ma uit in full screan ca mi se inegreste ecranul si imi spune ca e o eroare la driverul placii videoAsa patesc si eu, dar doar la filmuletele de pe youtube si cam tot ce inseamna browser in full screen. La restu nu am nicio problema . Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Eu am acest driver si laptopul functioneaza excelent. ATI 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc daca il vrei intra pe: ATI Driver Downloads si il gasesti acolo. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Problema la mine e la filme, daca vreau sa ma uit la filme, nu pot sa ma uit in full screan ca mi se inegreste ecranul si imi spune ca e o eroare la driverul placii videoAsa patesc si eu, dar doar la filmuletele de pe youtube si cam tot ce inseamna browser in full screen. La restu nu am nicio problema .Dupa ce am instalat si dezinstalat la drivere pt win 7 am spus ca trec la Xp, si de aici alte dureri de cap.Am instalat Win Xp si drivere si a m incercat sa vad daca merg filemele, totul ok la filme insa a aparut alta problema, cand am intrat pe internet si am vrut sa intru pe google, surpriza, imi scria foarte in reluare cu o pauza de 1-3 secunde intre litere. Practic eu scriam un cuvant si el se scria tot dupacateva secunde chiar zeci de secunde. Atunci m-am gandit ca nu sunt driverele bune sau instalate bine, am instalat din nou win+drivere dar aceeasi problema, am incercat 3 windowsuri si o caruta de drivere dar fara nici un rezultat si pana la urma rezolvarea problemei a fost simpla, am dat jos acumulatorul si acum se comporta normal. Daca cineva imi poate explica fenomenul as fi foarte recunoscator Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Stiu ca e cam tarziu ...Bateria mai e OK?Asa ceva se intampla de obicei cand e o problema cu bateria.Bateria comunica prin SMBUS cu EC care are si functia de controller de tastatura.Probabil EC era prea "ocupat" din cauza bateriei,probleme de comunicare ceva si nu mai raspundea prompt la taste. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Stiu ca e cam tarziu ...Bateria mai e OK?Asa ceva se intampla de obicei cand e o problema cu bateria.Bateria comunica prin SMBUS cu EC care are si functia de controller de tastatura.Probabil EC era prea "ocupat" din cauza bateriei,probleme de comunicare ceva si nu mai raspundea prompt la taste.Buna!Rezolvarea problemei a fost scoaterea bateriei dupa care a functionat (functioneaza) normal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum