iuli09 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 cineva mi-a propus sa-mi vanda doua statii emisie-receptie care functioneaza pe o distanta de 3-5 km ; mi s-a spus ca ar fi vorba de un emitator de 3w . nu stiu in ce frecventa functioneaza statiile. Intrebarea mea ar fi : sunt legale asfel de emitatoare ? daca imi amintesc corect , este nevoie de licenta pentru emitatoarele de peste 1w (sau chiar mai mici ? ). Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 In Cb este ok...Iar daca nu ai acte pe ele si provenienta dubioasa, eu in locul tau, nu le-as vinde. Posibil sa faca o chestie pirat, apoi sa il salte baietii si in final se va ajunge la tine si implicit la modul in care ai intrat in posesia jucariilor.Aoooleu ce teoria conspiratiei. Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 din cate am inteles statiile sunt aduse de afara , nu construite de catre el ; oricum nu cred ca poate fi vorba de factura sau alt document de provenienta. Ar trebui sa aflu in ce frecventa lucreaza statiile pentru a se stii daca sunt legale ? Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Afla in ce frecventa lucreaza daca ele lucreaza pe banda libera sunt ok (nu mai stiu intre ce frecvente se incadreaza banda libera) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Benzi libere in Ro sunt cam asa:-CB (27 MHz, max. 4W, 40 canale)-PMR (446MHz, max. 0,5W - fara posibilitatea de antena exterioara, decat cea din dotare - 8 canale).Atat. Cele aduse de prin state, sunt legale la ei, nu la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum