Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

putere maxima legala emitator radio

iuli09

Postări Recomandate

cineva mi-a propus sa-mi vanda doua statii emisie-receptie care functioneaza pe o distanta de 3-5 km ; mi s-a spus ca ar fi vorba de un emitator de 3w . nu stiu in ce frecventa functioneaza statiile. Intrebarea mea ar fi : sunt legale asfel de emitatoare ? daca imi amintesc corect , este nevoie de licenta pentru emitatoarele de peste 1w (sau chiar mai mici ? ).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

2

• yo9hrb

1

• maxxim33

1

• strombi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In Cb este ok...Iar daca nu ai acte pe ele si provenienta dubioasa, eu in locul tau, nu le-as vinde. Posibil sa faca o chestie pirat, apoi sa il salte baietii si in final se va ajunge la tine si implicit la modul in care ai intrat in posesia jucariilor.Aoooleu ce teoria conspiratiei. :nebunrau:

Link spre comentariu

din cate am inteles statiile sunt aduse de afara , nu construite de catre el ; oricum nu cred ca poate fi vorba de factura sau alt document de provenienta. Ar trebui sa aflu in ce frecventa lucreaza statiile pentru a se stii daca sunt legale ?

Link spre comentariu

Benzi libere in Ro sunt cam asa:-CB (27 MHz, max. 4W, 40 canale)-PMR (446MHz, max. 0,5W - fara posibilitatea de antena exterioara, decat cea din dotare - 8 canale).Atat. Cele aduse de prin state, sunt legale la ei, nu la noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări