cristi_74 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Nu stiu daca ati dat de acest site si daca cineva dintre voi s-ar incumeta sa construiasca aceste chestii,dar din cate am citit pe un forum de videogame s-ar vinde ca pita calda. http://denki.world3.net/retro_v2.html Cam cat ar costa unu gata facut? Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Stiu jocurile din filmulet de am pe undeva pe acasa,acestea erau pe "discketa"la jocurile pe televizor,si retin ca aveam 2 manete si o mansa daia avea 2 mufe unde sa bagau toate astea :cry: tehnologie veche Link spre comentariu
cristi_74 Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Stiu ca este tehnologie veche, eu ziceam ca joystickurile acelea sa poata fi folosite la pc.Cine nu vrea sa foloseasca pe cele de PS2 in locul gamepadurilor de 2 lei care sunt pe piata. Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 mi se par ca alea de ps2 au un adaptor pt usb sau alea de ps3 au usb sigur dar nu au acelasi efact ca alea de pe ps3 adica pe ps3 daca joci un joc,joysticku vibreaza daca te joci pe pc acelasi joc cu acelasi joystick nu mai vibreaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum