Vizitator am-draci Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 salut allam o problema cu un calorifer electric.dupa parerea mea de "baga nasul peste tot" sa fie termostatul?nu mai primeste curent zic eu..cum am ajuns la aceasta concluzie.termostat ksd301-v3... cu un creion de tensiune am pus pe unul din picioruse si am vazut ca are tensiune.daca nu trece curentul prin termostat inseamna ca e ars? si asta sa fie toata problema mea?va rog sa ma corectati daca gresesc...multumesc anticipat Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 La termostat ai 2 fire cu papuci. Daca pe un fir ai tensiune si pe celalalt nu, insemna ca e defect termostatul. Fa aceasta verificare cu stechetul bagat in priza in ambele pozitii. Link spre comentariu
Vizitator am-draci Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 am facut teste in toate pozitiile. dar am descoperit altfel . am scos papucii la termostat si l am trecut pe direct, a inceput sa se incalzeasca .... deci e termostatul....acum...oare unde gasesc acest model? KSD301-V3 10A 250V-110 Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Va puteti adresa celor care asigura garantia (in special daca mai aveti garantie).Sau puteti cauta magazine care comercializeaza piese de schimb. Un sfat practic: demontati termostatul de pe calorifer si mergeti cu el la magazin; de foarte multe ori nu se poate gasi dupa minunatul cod inscris pe el...Spor! Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Termostat defect, posibil sa se potriveasca unul de fier de calcat, de 10A. Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 unde gasesc acest model? KSD301-V3 10A 250V-110 http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=14667 Link spre comentariu
Vizitator am-draci Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 am gasit la service-ul de unde apartine caloriferul. tnx all Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum