Vizitator marcello Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 +daca stie cineva cu ce poate dauna o sursa externa care are 19v 13Ala un sistem PC mentionand ca cea originala avea 19V 12,2A Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Ar trebui sa fie ok Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 nu se poate supraincalzi sistemul? Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Nu. Cu atat mai bine ca poate debita 13 A. Sistemul isi ia curent numai cat trebuie. Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 mi sa ars un hdd dar nici eu nu cred ca e de la sursa ,sursa nu alimenteaza direct hdd mai are o placa de transformare de unde sistemul isi ia toate tensiunile (se ardea altceva) Link spre comentariu
silicipi Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Daca sursa noua e varza si are un riplu mare pe iesire e posibil ca tocmai ea sa fie vinovata de arederea hardului tau, de aceea te sfatuiesc sa pui sursa pe o sarcina rezistiva care sa traga toti cei 13A din ea, si masoara cu un osciloscop riplul de pe iesire si apoi o sa vzi ce mai e de facut, dar fa asta inainte de a mai omora ceva cu ea, sper sa-ti fie de ajutor, nummai bine! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Ce tip de hdd?Ca cele de 2,5" se duc ele de la sine-mai dai cu laptopul de masa,neintentionat,sau ti laptopul in vitrina?Si masoara sursa dupa cum spune Silicipi. Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 de unde gasesc o sarcina de 13A ? Link spre comentariu
silicipi Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 o rezistenta de nichelina , masurata cu aparatu de masura sa aibe o rezistenta de aproximativ 1,5 Ohmi, 1,4 e ideal, si cu ea montata ca sarcina, desii poti folosii linitit si de 2ohmi, dat atentie puterea ei trebuie sa fie de cel putin 30W, deci nichelina e mai ieftin si mai usor de procurat, masori cu osciloscopul riplul de pe iesire ca nu e admisibil sa depaseasca 1V, ca altfel face stricaciuni asa cum e posibil sa fii patit tu, eu e posibil sa ma insel, dar mai bine ai verifica, nu de alta, dar nu cred ca vreai sa dai cu llaptopul de pamant, nu, ca altu nou e cam scump!O seara buna si numai bine! Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 e adevarat ca valoarea condesatorilor regleaza tensiunea de riplu? am desfacut sursa si eu am condesatori de 1000uf si am desfacut o sursa de calculator si acolo am gasit condesatori de 2200uf daca sschimb valoarea condensatorilor as putea obtine o tensiune de riplu mai mica? nu prea am de unde face rost de un osciloscop. nu e vorba de un laptop, e un sistem all in one dar nu stiu daca mai are o filtrare si in el asa ca mi-e mult mai convenabil sa stabilizez bine sursa. multumesc pt sfaturi .aici la noi nu sunt meseriasi care sa-mi poata da astfel de detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum