Vizitator savagabriel Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 La schema aceasta i pot pune pe intrare un semireglabil de 20K? Ca sa pot regla eu cat de tare sa-mi bata ledurile! Va multumesc! Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Pai in poza vad ca are un potentiometru de 20K. E bine cum e in poza. Link spre comentariu
Vizitator savagabriel Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Pai in poza vad ca are un potentiometru de 20K. E bine cum e in poza.Schema e modificata de mine in poza! In datasheet-ul integratului schema nu are potentiometru ala de 20K! Vreau sa stiu daca merge si asa, deoarece vreau sa pot regla ledurile! Deci merge?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 in schema originala nu era potentiometrul ala , era doar rezistenta de 10 kilo Link spre comentariu
Vizitator savagabriel Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Da. R1 era de 10K pentru RL de 4 ohmi sau 18K pentru 8OhmiEu am pus Semireglabilul pentru a putea regla becurile si vreau sa aflu de la un electronist mai bun daca influentez circuitul in rau! Merge si asa cu SR sau nu? Link spre comentariu
Vizitator savagabriel Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Deci in concluzie merge cu SR de 5,10,25,50! Daca doreste cineva cablaju sa imi spuna! Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum