Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un r-cd SONY cdx c4750 - cauta pe FM din 2 in 2

Vizitator raven84

Postări Recomandate

Vizitator raven84

Salutare,Am si eu o problema cu tunerul din titlul topicului. Atunci cand ii dau cautare la posturi nu face cautarea decat din doi in doi...spre exemplu: gaseste 103,3 si 103,5 dar nu zice nimic de 103,4 desi acolo e Europa FM in Galati. Nu ma deranjeaza foarte mult avand in vedere ca in general folosesc un stick montat la un emitator FM totusi sunt curios de unde este problema asta si cum as putea sa o rezolv.Din ceea ce am putut afla pana acum, r-cd-ul vine de pe o Daewoo Nexia adusa din SUA si se pare ca acolo cam asa sunt frecventele - din 2 in 2, ramane insa misterul, cum as putea sa rezolv problema...pe net nu am gasit mai nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Vizitator raven84

Din fericire gratie cunostintelor de electronica ale unui prieten, acum merge is sistem european. Trebuia schimbat locul a doua rezistente si facuta o punte intre unul din pinii cipului principal al tunerului si masa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări