Vizitator raven84 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Salutare,Am si eu o problema cu tunerul din titlul topicului. Atunci cand ii dau cautare la posturi nu face cautarea decat din doi in doi...spre exemplu: gaseste 103,3 si 103,5 dar nu zice nimic de 103,4 desi acolo e Europa FM in Galati. Nu ma deranjeaza foarte mult avand in vedere ca in general folosesc un stick montat la un emitator FM totusi sunt curios de unde este problema asta si cum as putea sa o rezolv.Din ceea ce am putut afla pana acum, r-cd-ul vine de pe o Daewoo Nexia adusa din SUA si se pare ca acolo cam asa sunt frecventele - din 2 in 2, ramane insa misterul, cum as putea sa rezolv problema...pe net nu am gasit mai nimic. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 La unele aparate se poate din meniu .Trebuie cautat daca cumva are ceva obtiuni pe acolo.Unele mai au pe placa un strap care trebuie facut sa mearga pe europa trebuie vazut ce e acolo. Link spre comentariu
Vizitator raven84 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Din fericire gratie cunostintelor de electronica ale unui prieten, acum merge is sistem european. Trebuia schimbat locul a doua rezistente si facuta o punte intre unul din pinii cipului principal al tunerului si masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum