OmuGabi Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Buna ziua! Am un osciloscop E0108 care nu afiseaza bine, si nu stiu daca este dereglat sau defect asa ca pun spre exemplificare niste poze cu semnalul de calibrare disponibil pe osciloscop la care am aplicat diverse setari pentru baza de timp si V/div. Asta este imaginea care apare cel mai corect pe ecran Asa apare dupa ce am trecut pe alta gama la V/div (cred ca am marit sensibilitatea) Asa apare dupa ce am trecut din setari poza 1 in sens invers fata de poza 2(cred ca am micsorat sensibilitatea) Asa apare cand setez o alta baza de timp cu setarile de V/div de la poza 1 Asa apare cand setez o alta baza de timp (in sensul invers setarilor de la poza 1 ) Sper ca m-am facut inteles Scuze ca nu pot da valori exacte ale bazei de timp si ale V/div, osciloscopul este dezmembrat si nu am langa mine panoul fata. Chiar vreau sa-l repar, am in lucru un proiect care are nevoie de osciloscop ca de apa. Multumesc f f mult! Link spre comentariu
OmuGabi Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Asa arata rezistenta din comutatorul AC/DC de pe intrare Credeti ca este posibil sa se fi supravoltat unul din cele 2 tranzistoare FET de pe intrare si sa se fi ars si amplificatorul meu pe Y sa mearga intr-un picior. Am masurat tensiunile conform schemei si sunt OK??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum