Vizitator Emy_ Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Va salut!Nu stiu daca am postat unde trebui,sper sa nu ma injure moderatorii.Am o problema cu un panou de comanda de la climatronicul unui Audi A4 B5.Mai exact nu-mi mergeau cateva taste de pe panou,dar cu spirt si un creion am reusit sa fac cateva taste sa functioneze.Imi da batai de cap o singura tasta.N-am varsat parfum de masina , nici silicon de bord sau alte lichide...O parere in acest sens daca va rog?O seara buna! Link spre comentariu
Vizitator Sh4d0w Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Din cate inteleg butoanele sunt pus-uri se pot schimba.Bine ar fi sa fie pus-ul de vina.bafta Link spre comentariu
Vizitator Emy_ Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Este un circuit integrat,iar butoanele sunt din plastic cu o pastila de cauciuc.(Ca la telecomenzi) Link spre comentariu
Vizitator Sh4d0w Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Exista chituri de depanat telcomenzi incearca unu.bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum